2777
2789
عنوان

ازرفتار همسایه حالم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 47 پست
اصلا نباید زنگش میزدی تحفه خانومو که بخاد قیافه کج کنه .به جای چند بار زنگ زدن یه پیام باید شوهرت به ...

رفتیم هنوز برقا مشکل داشتن و چندنفری مدیریت درست کردن برقا رو برعهده گرفته بودن و شوهرمم زنگ میزد مدیر جواب نمیداد

واس همین گفتم شماره شوهر این تحفه خانم و ببرم شوهرم بهش زنگ بزنه

چون شوهر این با تعمیرکارا بود و اطلاع داشت از جریان وکی وصل میشن برقا ودرست میشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتیم هنوز برقا مشکل داشتن و چندنفری مدیریت درست کردن برقا رو برعهده گرفته بودن و شوهرمم زنگ میزد مد ...

اهان. خب اون دیگه فکرش جای دیگه رفته اهمیت نده هر جام دیدیش محلش نزار 

بگو نخوریمشادم فضایی که شکار کردیو

بخدا که دلم میخواست خفش کنم عتیقه رو از اولم ازش خوشم نیومد عین پخمه هاست حالا واسم حساس شده انگار که یوزارسیف ومیخواستم بدزدم

اینم بگم که نگید خب از خود زن همسایه اوضاع برق ساختمون وجویا میشدیدچون من شب قبل به خانم همسایه پیام ...

عزیزم چرا هر چیزی رو به هودتون میگیرید شاید به همسر خودش اعتماد نداره شاید از همسرش مطمئن نیست شما که تو دل زندگیشون نیستین بدونین بینشون چیا گذشته 

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

کارش که زشت بوده ولی اینقدر جامعه بده که یه عده به خودشونم شک دارن

اخه بالاخره ادم یوقتایی از ظاهر و رفتار طرف میتونه برنداز کنه که طرف تقریبا قصد ونیتش چیه

و اصلا چجور ادمی هست

اخه از من زائو پابه ماه باحال بد چی دید ک اینطور فکرکرد

بعدشم بازنه قبلش باهم سلام علیک داشتیم

و شوهرشم انگشت شمار دیدم وهربار دیدم حتی سلام نکردم بعضی وقتا اقاهه اگ سلام میکرد جواب سنگینی میدادم

و خیلی من رفتارم خشک وسنگینه

حالا اگ سبک وجلف بودم میگفتم حق داشت

عزیزم چرا هر چیزی رو به هودتون میگیرید شاید به همسر خودش اعتماد نداره شاید از همسرش مطمئن نیست شما ک ...

میدونم منم اینطور حس کردم

ولی اخه من که نمیخواستم تماس بگیرم

گفتم که شوهرم میخواست با شوهرش تماس بگیره

و یوقتایی ادماارو از ظاهر یطوری میشه برانداز کرد ک چجورین وقصدشون چیه اخه من کجام به اینم میخورد ک بخوام ب شوهرش نخ بدم یا جواب نخ دادن شوهرشو بدم

همیشه سنگین وخشک بود اخلاقم بااقایون

عزیزم چرا هر چیزی رو به هودتون میگیرید شاید به همسر خودش اعتماد نداره شاید از همسرش مطمئن نیست شما ک ...

منم از شوهرم زخم خوردم و بهش اطمینان ندارم ولی درهمچین موقعیتی حتما شماره شوهرمو میدادم چون بالاخره همسایمو میشناختم 

وقتی میدونستم سنگین و خانمه

حالا اگه جلف و اینا بود یچی

اخه بالاخره ادم یوقتایی از ظاهر و رفتار طرف میتونه برنداز کنه که طرف تقریبا قصد ونیتش چیهو اصلا چجور ...

ایراد از تو نیست از مغز اوناس 

من به خانم وشوهر همسایه هربار میدیدم سلام میکردم یه بار احساس کردم مرده سنگین جواب میده دیگه سلامش نکردم 

حدس میزنم زنش بهش گفته بوده بهش رو نده جواب سلامش نده زنه مریضه شکاک بوده از قضا 

وقتی مرده دید از کنارش رد میشم محل سگ نمیدم هربار منو از دور میدید بدوبدو سلام خانم آقای فلانی احوال شما فلان لیسار...احوالپرسی گررم 

تو دلم گفتم از اول باید سگ محلت میکردم مردک لیاقت احترام نداری

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

منم از شوهرم زخم خوردم و بهش اطمینان ندارم ولی درهمچین موقعیتی حتما شماره شوهرمو میدادم چون بالاخره ...

من هم شمارو درک میکنم هم ایشون رو یه وقتایی دست خودت نیست 💔🙂خدا نکنه بند اعتمادت نسبت به کسی پاره بشه💔 

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂