2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه درمورد شرایط دانشگاه دولتی بگی؟ خواهرم پشت کنکوریه دوست داره دولتی قبول شه فعلا نتایجش نیومده

و اینکه با تراز چند هزار دولتی مجاز شدی؟

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

عزیزم میشه درمورد شرایط دانشگاه دولتی بگی؟ خواهرم پشت کنکوریه دوست داره دولتی قبول شه فعلا نتایجش نی ...

من خوابگاهی نیستم بنظرم از لحاظ رفت و امد و غذای دانشگاه خب راحت ترم 

بالای ۶۵۰۰ مجاز میشه روزانه رو

من خوابگاهی نیستم بنظرم از لحاظ رفت و امد و غذای دانشگاه خب راحت ترم بالای ۶۵۰۰ مجاز میشه روزانه رو

تراز خامش ۵۱۰۰ شد نمره های نهاییشو من خبری ندارم ولی گفت خوب بودن یعنی مجاز نمیشه آره؟

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

تراز خامش ۵۱۰۰ شد نمره های نهاییشو من خبری ندارم ولی گفت خوب بودن یعنی مجاز نمیشه آره؟

فکر نکنم بشه چون خیلی کمه حالا شاید نهاییشو بالا شده

دیگ چند روز دیگ میاد کارنامه ها

فکر نکنم بشه چون خیلی کمه حالا شاید نهاییشو بالا شدهدیگ چند روز دیگ میاد کارنامه ها

مرسی عزیزم

سلام عزیزم 

بنظرتون با تراز کل ۷۲۰۰ تا ۷۸۰۰ اینطورا شانس پرستاری و اتاق عمل و مامایی یا هوشبری روزانه رو میشه داش؟

امروز که آمدت غنیمت بشمار.فردا که نیامده ضایع مگذار.دنیا یقین مزرعه آخرت است.امروز بکار روز دگر بردار🍃🧡🦋

سلام عزیزم بنظرتون با تراز کل ۷۲۰۰ تا ۷۸۰۰ اینطورا شانس پرستاری و اتاق عمل و مامایی یا هوشبری روزانه ...

۷۲۰۰ پارسال رتبه ۳۵ هزار منطقه ۲ داده که  بهداشت محیط دولتی اوورده.

۲۹ هزارم پرستاری ازاد تیپ ۳‌میارن

تراز ۷۸۰۰ هم رتبه ۲۳ هزار منطقه ۲ داده پارسال

پرستاری و اتاق عمل من‌میگم‌نمیشه مگه تو استان خودت شانس بیاری

ولی خب انتخاب رشته ۳ تا قسمت امتحاب های خوشبینانه و انتخاب های واقع بینانه و انتخاب های بد بینانه

و با توجه ب بوم و استان و ناحیه و منطقه شانس قبولی فرق میکنه ...

ولی ب هرحال شما واسه پرستاری ازاد شانس خوبی داری

و مامایی و هوشبری شانست خوبه

مامایی بالاتر بزنه شنیدم بهتر از هوشبری

و اینکه بهداشت حرفه ای هم میگن بازار کارش خیلی خوبه

رو این ۳ تا رشته بیشتر تمرکز کن...

اگ ب پیرا پزشکی فکر نمیکنی برو سمت روانشناسی و فناوری اطلاعات سلامت و مدیریت مالی و حسابداری اینا....