2777
2789
عنوان

کیست باعث خونریزی شدید میشه

170 بازدید | 36 پست

بچه ها من واقعا داغون شدم روز پنجم پریودمه دارم هلاک میشم انقد خونریزی شدید دارم سونو دادم گفت کیست پنج سانتی تخمدان دارم ممکنه از کیست باشه؟ 

کسی تجربه ای داره؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من کل پریودام سه روز خونریزی تا پنج روز لکه بینی دیگ هفت روزه پاک پاک بودم الان روز پنجمه عین ر ...

بخاطر کیسته. این باید بیفته که خونریزیم خوب بشه نگران نباش. میفته با این ماه یا ماه بعد کمتر سردیجات بخور طی دوره پربود و کلا روزای قبلش

لطفا لایک نکنید ممنون.

[QUOTE=392721869]ینی با همین خونریزیا دفع میشه؟ [/QUOTEشکل گیست مشخصه  یه دره حالت سفتی داره. دیدی لخته خوب سریع حالت میگیره و دست بزنی از بین میره؟

این کیست ک بخواد جذب بشه و بیفته قشنگ حسش میکنی ک معذرت میخوام از واژن داره بیرون میاد مثل لخته هم شل و ول نیسا

لطفا لایک نکنید ممنون.
[QUOTE=392721869]ینی با همین خونریزیا دفع میشه؟ [/QUOTEشکل گیست مشخصه یه دره حالت سفتی داره. دیدی ل ...

گلاب به روت من واقعا عذر میخام دو روز پیش همچین چیزی رو دفع کردم، مجدد امروزم باز کمتر از اون روز لخته دفع کردم، اخه ننی دونی چقد درد دارم در حد زایمان، بعد این لخته ها تو پدم بود  ازم چیزی نیوفتاد

گلاب به روت من واقعا عذر میخام دو روز پیش همچین چیزی رو دفع کردم، مجدد امروزم باز کمتر از اون روز لخ ...

اره دیگه تو پد هست.  فرقش با لخته های معمولی اینه که این کیسته یه ذره گوشتی تره

لطفا لایک نکنید ممنون.