2777
2789

مثلا یه پسری بوده دوستش داشتی و اونم هی اذیت میکرده و بی اهمیتی میکرده و یه مدت میره و خب بعدش دیگه ولش میکنی و میری و جوابشم نمیدی چرا بعدش هی پیگیر میشه؟ چی بهش میرسه وقتی شخصیتش بیشتر له میده و جوابشو نمیدی؟براش مهم نیست که ریده میشه بهش؟

قصدشون چیه و چجوری یه کار کنیم ولمون کنن؟

سعی کنیم در این دنیای فانی مهربان باشیم:)❤️🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه بعضیا جنبه ندارن میبینن دوستشون داری میگن این که دوستم داره هرکار کنم نمیره و اذیت میکنن این آدم سمیه کلا بندازش بیرون از زندگیت و تنها راهش اینه خطتو عوض کنی

قصدش عذاب دادن شماست نمیتونه ببینه خوشحالی بدون اون

ممکنه اختلال خودشیفتگی داشته باشه؟

اخه چند ساله مداوم تکرار میکنه این کارو

و اصلا تو سن کم باهاش اشنا شدم 

هیچ وقتم بهش توهینی نکردم و واقعا نمیفهمم خوشحالی من چه اسیبی بهش میزنه

واقعا نمیدونم فازشون چیه .. یمدت بهشون اهمیت میدی ازش خوشت میاد ولی پسره گند میزنه ت همه چی بعد یمدت که دیگه بهش بی حس شدی میاد منت کشی و قربدن صدقه زفتن . اینا میرن دوراشونو میزنن بعد میبینن عه اون دختره فرق داشت بزار برگردم . بعد عین کنه میچسبن بهت

متاسفانه بعضیا جنبه ندارن میبینن دوستشون داری میگن این که دوستم داره هرکار کنم نمیره و اذیت میکنن ای ...

اره عوض میکنم

جنبه که نداشت و اصلا کاری به انسم ندارم

الان که دیگه تموم شده دنبال چی میگرده واقعا

مرض دارن ایا

پسر هستماینا سمی هستن

ممکنه اختلاق خودشیفتگی داشته باشه؟

😐چند ساله مثلا هفتگی یا ماهی میاد پیام میده میره

یه چیزی بوده تموم شده هنوز دنبالشو میگیره

واقعا نمیدونم فازشون چیه .. یمدت بهشون اهمیت میدی ازش خوشت میاد ولی پسره گند میزنه ت همه چی بعد یمدت ...

ریدم تو دور زدنشون

ممکنه اختلال خودشیفتگی داشته باشه؟اخه چند ساله مداوم تکرار میکنه این کاروو اصلا تو سن کم باهاش اشنا ...

احتمالش هست، 

بلاکش کن یا حالا که چندساله هست سیم کارتت رو عوض کن ؛ این فقط نمیخواد ببینه کنارش نیستید و حالتون خوبه براش فرقی نداره آسیب دیده از سمت شما یا نه 

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

ممکنه اختلاق خودشیفتگی داشته باشه؟😐چند ساله مثلا هفتگی یا ماهی میاد پیام میده میرهیه چیزی بوده تموم ...

نه خودشیفتگیو نمیشه همینجوری تشخصی داد که اینا احتمالا یکیو دارن دیگهتو ذخیره ای

احتمالش هست، بلاکش کن یا حالا که چندساله هست سیم کارتت رو عوض کن ؛ این فقط نمیخواد ببینه کنارش نیستی ...

اره حتما عوض میکنم

مرسی از اینکه گفتی🥲🤝🏼

نه خودشیفتگیو نمیشه همینجوری تشخصی داد که اینا احتمالا یکیو دارن دیگهتو ذخیره ای

خب من جوابشو نمیدم که روم حساب کنه

خیلی وقته همه چی تموم شده

چند ساله گذاشتمش کنار