2777
2789
عنوان

بااین همسایه بیمار چی کار کنیم

183 بازدید | 16 پست

همش درو محکم میکوبه 

چندین دفعه تذکر دادیم انگار نه انگار 

الان ساعت ۱۲ از بیرون اومده میکوبه 

باش لج انداختم بدتر شده مریضه مثلا منم موقع خوابشون ظهر سروصدا کردم چندشب بعد ساعت ۳ شب درو محکم کوبیده 

در کوبیدن خیلی بده چون از خواب میپری 

ان شالله به حق همین شب عزیز زندگیشو ببازه بفروشه ازینجا بره  وگرنه هیچ جا نمیره این

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفرینش نکن عزیزم

بهشون جدی تذکر بدید شاید متوجه رفتارهاشون نیستن

اگر فایده ای نداشت.. شکایت کنید پلیس میان ازشون تعهد میگیرن

اینجا ی محیط بازه.. هر نظری دارم رو میگم نه اونی که دوست داری بشنوی پس عصبی نشو.. من که نمی شناسمت.. با هاتم مشکل ندارم.. 

نفرینش نکن عزیزمبهشون جدی تذکر بدید شاید متوجه رفتارهاشون نیستناگر فایده ای نداشت.. شکایت کنید پلیس ...

ایران زندگی میکنید این حرفو میزنی صددفعه گفتیم 

پلیس کاری نداره اصلا 

اینجا دعوا میشه پلیس میاد میگه برو دادسرا شکایت کن بای 

سخته واقعا

میگم بی تفاوتی کنم بدونم ب کتفم نیست 

متاسفانه خانوادمم مخالفن ک ماام درو بکوبیم میگن دیوار ترک برمیداره راستم میگن 

میگم بی تفاوتی کنم بدونم ب کتفم نیست متاسفانه خانوادمم مخالفن ک ماام درو بکوبیم میگن دیوار ترک برمید ...

با این کار خودتون هم اذیت‌ میشید..

جرا عزیزم ایرانم..اتفاقا ساختمان کناری مون سر همین‌مسئله چند شب پیش کلانتری از محل اوردن.. هر چند واقعا مزاحم استراحت ما هم شدن.. اما انقدر باهاشون صحبت کردن.. مسئله رو همینجا فیصله دادن.. امضا گرفتن و رفتن

اگر‌مستاجرن به صاحبخونه شون اطلاع بدید

اینجا ی محیط بازه.. هر نظری دارم رو میگم نه اونی که دوست داری بشنوی پس عصبی نشو.. من که نمی شناسمت.. با هاتم مشکل ندارم.. 

با این کار خودتون هم اذیت‌ میشید.. جرا عزیزم ایرانم..اتفاقا ساختمان کناری مون سر همین‌مسئله چند شب پ ...

نه متاسفانه مستاجر نیست 

کلانتری اینجا جواب نمیده