2777
2789
عنوان

بنظرتون کارت مخفیمو رو کنم

166 بازدید | 7 پست

قبلا گفتم راجب شرایط شوهرم

تاپیک چندبار زدم قبلا خیلیا هم راهنماییم کردن

توروخدا نگین راهنمایی ها بی فایدس وتو در هرصورت کارخودتو میکنی،چون بی فایده نیست و باعث شده من چشمام باز شه و کلی تغییر تو رفتار و برنامه خودم داشته باشم

قبلا همه پولم می‌آوردم توزندگی وشوهرم چشمش به پول من بود و خودش مسئولیتی درقبال زندگی نداشت،کار می‌کرد با ماهی ۴۰ یا ۵۰ میلیون حقوق ولی بزور ماهی ۳،۴ میلیون میومد تو زندگیمون و بقیه مواقع کارتش صفر بود درحدی که یه هفته مل تخم مرغ نداشتیم وآقا پول چهار پنج تاتخم مرغم نداشت،یعنی کامل صفرصفر میکرد کارتشو 

من ازیجایی ب بعد تصمیم گرفتم ی کارت مخفی داشته باشم وپولمو قایم کنم،د ببینم اگه پولی از طرف من نباشه،کاری میکنه برا زندگیمون؟که اگه دیدم جواب منفیه فکرر اساسی تری بکنم

الا چیز زیادی مخفی ندارم حدود چهار پنج تومن،شوهرمم

اولی ک حقوق گرفت دوسه روز خوب خرج کرد،غذای بیرون و وسایل و...،ِشاید در حد ده تومن

ولی خب بعد دوسه روز،بازم کارتش صفربود

ازمن توقع کرد منم گفتم ندارم

الان دوسه هفتس میوه نداریم توخونه منم باردار،هر شب باید الکی بگردم توخونه ببینم چیزی فقط درحد سیر کردن شکم پیدا میشه یانه،فوقش نون پنیر نون ماست،همینم تموم بشه نیست دیگه،نه مرغ هست ن گوشت،مجبورم روزا برم خونه مادربزرگم شاید اونجا چیزی بیارن بخورم

شوهرم خودشم باهمین فلافل های آماده وچایی اینا سیر میکنه

انقد معدم میسوزه آرزومه ی لیوان شیر یا یه میوه ای تویخچلل باشه یکم معده ام آروم بگیره ولی چیزی نیست

بنظرتون صبرکنم ببینم چیکارمیکنه،یا کارت مخفیمو رو کنم وتا تلف نشوم لااقل ی کیسه میوه بخرم واسه خودم

با کارت منفی بدون اینک بفهمه بخر و بخور. وقتی نیست

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی نیست براخودت بگیربخور پولاشوچیکارمیکنه پس چقدرپرروعه

خب چقداینکارو بونم

همش خونس

من نیاز دارم توخونه همیشه غذای خوب باشه

پولاشووقبلاگفتم،احتمالا تو ارز دیجیتال میبره

هیچ مسئولیتی در مقابل من قائل نیست انگار ن انگار زن باردارش روزهاست گرسنست،یا حسرت یه میوه ب دلشه

عزیزم فکر میکنم خودت باید دس به کارشی همون اول ماه که داره وخرج می‌کنه براش لیست بنویس غذای بیرون اصلا نگیر با ده تونن میتونی خورد و خوراک یک ماهتو در حد متوسط تامین کنی نه اینکه دو روز غذای بیرون بخوری ده روز گشته باشی الآنم کارتو رو نکن  ازش یه کم انتقال بده یه کارت دیگه بگو ته کارتم یه کم پول بوده در حد دو کیلو میوه یه پاکت شیر میگم خو راکی چیزی براخودت بخر 

نمیشه چون چندوقته مرخصی‌ه و همش خونه

بگیر بخور پس 

بچه گناه داره❤️

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

خب چقداینکارو بونمهمش خونسمن نیاز دارم توخونه همیشه غذای خوب باشهپولاشووقبلاگفتم،احتمالا تو ارز دیجی ...

چه بیشعوره 

درخواست نفقه بده 

بی شک باران زیباترین نعمت خداست