قبلا گفتم راجب شرایط شوهرم
تاپیک چندبار زدم قبلا خیلیا هم راهنماییم کردن
توروخدا نگین راهنمایی ها بی فایدس وتو در هرصورت کارخودتو میکنی،چون بی فایده نیست و باعث شده من چشمام باز شه و کلی تغییر تو رفتار و برنامه خودم داشته باشم
قبلا همه پولم میآوردم توزندگی وشوهرم چشمش به پول من بود و خودش مسئولیتی درقبال زندگی نداشت،کار میکرد با ماهی ۴۰ یا ۵۰ میلیون حقوق ولی بزور ماهی ۳،۴ میلیون میومد تو زندگیمون و بقیه مواقع کارتش صفر بود درحدی که یه هفته مل تخم مرغ نداشتیم وآقا پول چهار پنج تاتخم مرغم نداشت،یعنی کامل صفرصفر میکرد کارتشو
من ازیجایی ب بعد تصمیم گرفتم ی کارت مخفی داشته باشم وپولمو قایم کنم،د ببینم اگه پولی از طرف من نباشه،کاری میکنه برا زندگیمون؟که اگه دیدم جواب منفیه فکرر اساسی تری بکنم
الا چیز زیادی مخفی ندارم حدود چهار پنج تومن،شوهرمم
اولی ک حقوق گرفت دوسه روز خوب خرج کرد،غذای بیرون و وسایل و...،ِشاید در حد ده تومن
ولی خب بعد دوسه روز،بازم کارتش صفربود
ازمن توقع کرد منم گفتم ندارم
الان دوسه هفتس میوه نداریم توخونه منم باردار،هر شب باید الکی بگردم توخونه ببینم چیزی فقط درحد سیر کردن شکم پیدا میشه یانه،فوقش نون پنیر نون ماست،همینم تموم بشه نیست دیگه،نه مرغ هست ن گوشت،مجبورم روزا برم خونه مادربزرگم شاید اونجا چیزی بیارن بخورم
شوهرم خودشم باهمین فلافل های آماده وچایی اینا سیر میکنه
انقد معدم میسوزه آرزومه ی لیوان شیر یا یه میوه ای تویخچلل باشه یکم معده ام آروم بگیره ولی چیزی نیست
بنظرتون صبرکنم ببینم چیکارمیکنه،یا کارت مخفیمو رو کنم وتا تلف نشوم لااقل ی کیسه میوه بخرم واسه خودم