2777
2789
عنوان

خسته شدم یکی بیاد منو بگیره

117 بازدید | 10 پست

خانوادم روانین بین منو خواهرم و داداشم فرق میزارن

مادرم دیونس کتکم میزنه 

۱۷ سالمه نمیزارن برم بیرون 

تو زندگیم با یه پسرم حرف نزدم

حتی حاضرم برم کار کنم مستقل شدم نه این زندگی مزخرف 

نه تفریح نه زندگی و لباس درست حسابی

خسته شدم می‌خوام شوهر کنم فقط برم از این خونه 

من زیاد تو سایت فعال نیستم کسی رو نمیشناسم چیکار کنم بنظرتون کمکم کنید اومدم اینجا حداقل از یکی مشورت بگیرم حتی هیچ دوستیم ندارم

میخوام طلاهای مادرمو بردارم از خونه فرار کنم😭

کسی تجربه ای داشته؟

میتونم مستقل بشم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کردی اون بیرون چ خبرههه اوضاعش خیلی بدتر از الانت میشه طلاهای مادرت نهایت برای دوماه سه ماه بعدش چی میفتی دست یه عده لجن باهات بازی میکنن پرتت میکنن بمون تو خونه کاری ب کار کسی نداشته باش حداقل شب راحت میخابی

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  

اگه میتونی درستو بخون وبروسر کار مستقل شو....زیاد عجله نکن برای ازدواج.زندگی مشترکم مشکلات خودشوداره

برای خداکاری نداره که من دوباره مامان بشم ودلم روشنه که دوباره مامان میشم توروخدابرام دعا کنید❤️❤️❤️
نمیدونم خواهرم ازم بزرگتره هرکیم بیاد الویت با اونهبحث شوهر نیست میخوام فقط برمم از خونه

نمیشه که بری‌عزیز 

لااقل بخون سال دیگه دانشگاه قبول بشی بری خوابگاه

بی شک باران زیباترین نعمت خداست

طلا هاش رو بردار قایم کنم تو خونه نه بعد اون وقت حسابی انتقام‌ میگیری 😋

پرسپولیس عشقم ❤️ سالهاست که بهت عشق می ورزم . از همون هفت سال پیش که پنجره هات بسته بود و با برانکو رفتی نیمه نهایی آسیا ، تا الان که حتی حاضر نیستند برات خرج کنن و یک مشت انسان مفت خور پشت مدیریت نشستن! فرقی ندارن وضعیت چی باشه ، من تورو میپرستم و پات میمونم ، تازمانی که خودم به میدون برم و برات بجنگم.چه با لباس هوادار ، چه با پیرهن جنگنده ❤️ تا ابد پاتم ، هیچ عشقی مثل تو نمیشه !