هلن_۷۸سابقم مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 8770 عنوان چن روز بعدزدن ژل لب میرن ترمیم 50 بازدید | 7 پست ۱۰روز بعد یا دو سه هفته باید بگذره زود جذب میشه دفعه اول ؟؟ چن مدت میمونه ؟ خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 1404/06/01 | 00:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخمل_مامان،بابا عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 4686 لطفاً ی سر به تاپیک هان بزن لطفاً میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
هلن_۷۸سابقم مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 8770 لطفاً ی سر به تاپیک هان بزن لطفاً چی؟؟ خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤
دخمل_مامان،بابا عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 4686 چی؟؟ شما فکر کنم ی جا در مورد وسواس فکری و...صحبت کرده بودین...من اون تاپیک ریپلا زدم قفل بود.اینجا کامنت گذاشتم. میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
هلن_۷۸سابقم مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 8770 شما فکر کنم ی جا در مورد وسواس فکری و...صحبت کرده بودین...من اون تاپیک ریپلا زدم قفل بود.اینجا کامنت ... نخوندم پیدا نکردم بفرس برام خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤
دخمل_مامان،بابا عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 4686 نخوندم پیدا نکردم بفرس برام چی رو گلم ؟اون تاپیک رو یا تاپیک خودم رو؟ میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
هلن_۷۸سابقم مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 8770 چی رو گلم ؟اون تاپیک رو یا تاپیک خودم رو؟ میگین پیام گزاشتی برای من درمورد وسواس فکری میگم نخوندم پیدا نکردم بفرس برام چی بود خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤