2777
2789
عنوان

کاش منم یه دختر کینه ای بودم

526 بازدید | 48 پست

بخاطر اینکه کینه ای نیستم خیلی ضربه خوردم

تو این زمونه باید هفت خط باشی و هزار چهره 

من همیشه همه رو عین خودم صادق فرض میکنم و کینه بدل نمیگیرم🥲😢💔همیشه ام ب بدترین شکل ضربشو خوردم بابت مهربونی بیجام

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی‌

البته گاهی باید بعضی افراد رو از زندگیمون کنار بذاریم، این به معنای بد بودن نیست

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

اتفاقا کینه ای نیستی سبک تری

ن همیشه تنها شدم بابت خوبیام

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

آدمای مهربون همیشه به خاطر قلبشون ضربه میبین همیشه اونایی برنده میشن که رحم ندارن ببخشید ولی آنقدر ب ...

نمیشم نمیدونم چرا 🥲

هرچه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی‌البته گاهی باید بعضی افراد رو از زندگیمون کنار بذاریم، این ب ...

اره دقیقا

کینه ای زیادی خوب نیست منطقی رفتار کن 

اعتماد نکن به این زودیا 

روابطتتو با آدما محدودتر کن تا ضربه نخوری 

متاسفانه آدم خوب بندرت پیدا میشه 

اکثرا گرگ و پدرسوخته شدن 

من کینه ام به جاشخیلی ها رو آدم کردم با این کارم

افرین کار خوبو تو میکنی

کینه ای زیادی خوب نیست منطقی رفتار کن اعتماد نکن به این زودیا روابطتتو با آدما محدودتر کن تا ضربه نخ ...

بخدا من هر چی کینه ای دیدم خوشبختن

اینو تو ذهنت داشته باش... بهترین سیاست صداقتو پاکیه... مارموز بودن و هفت خط بودن کارتو راه میندازه ولی آنی و زود گذره

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.