2777
2789
عنوان

امشب دارم به کسی فکر میکنم که نباید

180 بازدید | 21 پست

امروز اتفاقی صفحه اینستا یکی از خاستگارهام که دوسش داشتم دیدم . یه اتفاق باعث دور شدن ما از هم شد . همش تو فکرشم و خاطراتشو مرور میکنم و خودمو پیشش تصور میکنم ...

خانمهای متاهل تا حالا اینجوری شدین؟🙁

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخ از این حس 

بیا بغلم عزیزم

از خدا پنهان نیست از شما چه پنهان ، من یک فمینیست هستم !                                             خسته ام از اینکه از زبان مردهای بی خاصیت و احمقی که نصف ضریب هوشی یک زن را ندارند شنیده ام که زن ها منطق ندارند،خسته ام از جامعه‌ای که اگر زنی مورد تجاوز قرار بگیرد زن را مورد خطاب قرار میدهد که چرا حجابت کامل نبود و مقصر می شمارند که مرد را گناه انداخته و از مرد نمی پرسد که چرا مثل یک حیوان رفتار کرده است.خسته ام از جامعه‌ای که اگر زنی مورد خیانت قرار گرفت به او توصیه می کند که صبوری کند و بیشتر به مردش توجه کند.خسته ام از جامعه‌ای که سزای خیانت در آن برای مرد توجه بیشتر و برای زن سنگسار است....                                                                بر من ببخشایید من خسته ام از جامعه ای که حتی معنی فمنیست را نمیداند.                                         به دنبال حقیقت و برابری ، هر چند تلخ باشد...

عزیزم این شیطان داره وسوسه میکنه تو قوی باش نرو تو صفحش  سرخودتو گرم کن همه ما تجربش کردیم اما باید بتونی از پسش بر بیای تپش قلب های تند حتی خوابشو میبینی  اما قوی باشه شیطان لعنت کن

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  
واچرا ادم باید خاستگارشو دوس داشته باشه مگ شوهرت باب میلت نیس

چرا باب میام هست 

ولی اون خواستگار قبلی هم باب میلم بود که اگه اون اتفاق بد نمیافتد با اون ازدواج کرده بودم

عزیزم این شیطان داره وسوسه میکنه تو قوی باش نرو تو صفحش سرخودتو گرم کن همه ما تجربش کردیم اما باید ...

مرسی عزیزم چشم راهنمایی خوبی بود