2777
2789

من ادم مذهبی نیستم نمی دونم دیشب موقع اذان یک حس ارامش عجیبی گرفتم بدون اینکه مشکلاتم حل بشه با کلی مشکل این حس ارامش و پیدا کردم خیلی برام عجیبه شما تا حالا اینجوری شدید 

کاربر قدیمی ام با شماره جدیدم اومدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ولی مذهبیم

خدا خواسته نماز بخون بعدش هم باهاش حرف بزن

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

همیشه صدای اذان که می‌شنوم وجودم پر از حس خوب میشه بدون غم سبک انگار تو دنیا هیچ غمی نیست

این خیلی حس عجیبی اصلا این ارامش الان هم دارم کلی مشکلات هم دارم ولی انگار هیچ مشکلی ندارم یکم دارم می ترسم خیلی عجیبه برام

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

من چندساله پیش 

موقع خواب گریم گرفته بود اصلا نمیتونسم بخوابم خیلی مشکل تو زندگیم داشتم ، داشتم از نامزد سابقم جدا میشدم 

تا صبح قبل اذان داشتم گریه می‌کردم کل بالشت خیس شده بود گفتم خدایا میشه حالمو خوب کنی من خیلی تنهام اگه حالمو خوب کنی منم فراموشش میکنم بخدا همون لحظه صدای اذانو شنیدم دلم آروم شد غم و غصه ازم دور شد 

از اون شب دیگه حالم عالی شده بود چون دیگه بهش فکر نمیکردم کم کم گذاشتمش کنار یه زندگی جدید ساختم یه ادم دیگه شدم 

من هرچی دارم از خدا دارم همیشه یه چیزو ازم گرفت بهترینشو داد 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

من هر موقع اینطوری میشم اتفاق خیلی خوبی واسم میفته

من تا حالا تو عمرم این حس و نداشتم خیلی ارامش عجیبی دارم نکنه می خوام بمیرم 

این خیلی حس عجیبی اصلا این ارامش الان هم دارم کلی مشکلات هم دارم ولی انگار هیچ مشکلی ندارم یکم دارم ...

بذاره مشکلت حل بشه عزیزم 

بیشتر سمت خدا برو 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

آره ولی مذهبیمخدا خواسته نماز بخون بعدش هم باهاش حرف بزن

با خدا شب های قبل حرف می زدم ولی شاگی بودم همش الان واقعا دارم می ترسم خیلی حس عجیبیه یک حس ارامش عمیق البته تنها ارزوم تو زندگی داشتن ارامش بود ولی فکر می کردم با مشکلات ادم به ارامش نمی رسه

با خدا شب های قبل حرف می زدم ولی شاگی بودم همش الان واقعا دارم می ترسم خیلی حس عجیبیه یک حس ارامش عم ...

معجزه شده سجده شکر به جا بیار امشب مهربون باهاش حرف بزن 

برای منم دعا کن

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

سلامتی امام زمانسلامتی خودم و خانواده ممرسی ازمحبتتونعزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پ ...

ان شالله به هر چی دلت می خواد برسی عزیزم

این خیلی حس عجیبی اصلا این ارامش الان هم دارم کلی مشکلات هم دارم ولی انگار هیچ مشکلی ندارم یکم دارم ...

شاید دلیل اینه قبلا توجهی نکردی وروت تاثیری نداشته ولی اینبار شاید دلت بدجور شکسته یه جورهایی قلبا صدای خداروشنیدی

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

من چندساله پیش موقع خواب گریم گرفته بود اصلا نمیتونسم بخوابم خیلی مشکل تو زندگیم داشتم ، داشتم از نا ...

من شب های قبلش همش از خدا گلایه کردم بهش گفتم دوستم نداری چرا من و به دنیا اوردی کلی قبل خواب درد ودل می کردم از دیشب این حس ارامش برام عجیبه تا حالا تو زندگیم این مدلی نشدم میگم شاید دیشب کسی در حقم دعا کرده