2777
2789

امروز پارتنرم خودش گوشیمو چک کرد من خیلی بدم اومد شاید من عکس شخصیم داخلش بود منم گوشیشو چک کردم یه سر رفتم استوریا قدیمی پیجش مال سه چهار سال پیش رل سابقش استوری عاشقانه و تیکه شکست عشقی گذاشته بود اینو دارم میگم واسه اینکه اقا من بهش گفتم قبلا چرا یه استوری عاشقانه نمیزاری میگفت اشنا و رفیقام میبینن زشته واکنشی نشون ندادم اما دونستم خیلی فرث بینمون هست 

چرا گوشی همو چک میکنین اصلا کار خوبی نیست من خیلی بدم میاد از این کار باعث میشه ذهن خودتونم مشغول بش ...

منم خیلی بدم آخه یسری عکسا شخصی خودم داخلش بود از دستش گرفتم گفت حتما چیزی داری 

منم دوست ندارم سرک کنم قبلا انجام دادم تجربه بدی بوده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکسالو نیمه دیگه میشناسمش احساس میکنم دیر شده واسه دل نبستن🥲

مساله یه عمر زندگی هست نه یکی دوسال

میگن حتی موقع عقد متوجه شدی داری اشتباه میکنی برگرد خونه بابات

بیشتر فکر کن چک کردن اذیتت نمیکنه؟!

اینکه بعدش گیر بده اینستا رو پاک کن در حالیکه خودش داره؟

درسته اهمیت نداره اما آزار دهنده اس

اصلا چرا باید گیر بده بهت؟ مگه اعتماد نداره 

و واقعا حرف زور میزنه وقتی خودش دختر فالو میکنه 

مساله یه عمر زندگی هست نه یکی دوسالمیگن حتی موقع عقد متوجه شدی داری اشتباه میکنی برگرد خونه باباتبیش ...

حرفات که درسته هرمسیری اشتباه باشه باید برگردی

چک نمیکنه نمیدونم چجور شد یهو چک کرد الانم مثلا دختر فالو نمیکنه بخاطر بحثی که داشتیم مثلا بعد یکسال احترام گذاشته😂

میخوا برم دانشگاه آزاد میگه نرو دختر خراب میشه عکس پروفایل نمیتونم بزارم مال خودمو 

مرسی فدات شمام وقتتون برام گذاشتین❤️🌱