2777
2789
عنوان

عشق واقعی وجود داره🫀🫂

203 بازدید | 13 پست

امروز پریود شدم...

به شوهرم گفتم دلم درد می کنه‌‌‌...ناهار سالاد خوردیم 

شام گفتم فلافل بگیر گفت نه بریم رستوران 

رفتیم گفت هر چی دوس داری سفارش بده😍

بچم چقدر بفکرمهههههه بعد من اذیتش می کنم چرا انقدر بی توجه ای؟؟؟؟

اول رفتیم ناخن کاشتم🥺(اصلا از کاشت خوشش نمیاد ولی گفت چون تو دوس داری باشه)

آخر سری هم رفتم قلک قرمز خریدم🤩

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخیی بمونین برای هم

منم هی بهش میگم بی توجه ایی ولی واقعا ب یسری رفتاراش دقت میکنم میبینم خیلیی بهم توجه میکنه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

اخیی بمونین برای هممنم هی بهش میگم بی توجه ایی ولی واقعا ب یسری رفتاراش دقت میکنم میبینم خیلیی بهم ت ...

بخدا انقدر بهم توجه می کنه دیگه حد نداره...

ولی هر لحظه بهش میگم بی ذوق بی احساس بی توجه😑😂

تو دل خودم میگم الهی من قربونت برم انقدر خوبی😂

بخدا انقدر بهم توجه می کنه دیگه حد نداره...ولی هر لحظه بهش میگم بی ذوق بی احساس بی توجه😑😂تو دل خود ...

خب همین حرفو ب خودش بگووو تو دلت نگوو

من چند وقته ابراز میکنم بیشتر

خیلی بهتره

اینم هست ک همه آدما بدی و خوبی دارن حتی خودمون

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

خب همین حرفو ب خودش بگووو تو دلت نگوومن چند وقته ابراز میکنم بیشترخیلی بهترهاینم هست ک همه آدما بدی ...

گآهی بهش میگم ولی همیشه نه😑😂

خداروشکر همه اخلاقاش خوبه

گآهی بهش میگم ولی همیشه نه😑😂خداروشکر همه اخلاقاش خوبه

خداروشکر