2777
2789
عنوان

باردارا یا اونایی که تجربه بارداری دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 40 پست
من پشمام ریخت گفتم زن حامله رو ترسوندمش گفت سینه ام میخواد بترکه 😂😂😂😂آره عزیزم لعنتی خیلی بدهالا ...

😂😂 وای خدا نه نترسیدم خیالت راحت عوضش یه عالم باعث شدی بخندم😍🥰😚😚😚 ای وای پس حالا حالا ها باید منتظر تغییرات باشم چقدر بد که آویزون میشه شل میشه😅

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😂😂 وای خدا نه نترسیدم خیالت راحت عوضش یه عالم باعث شدی بخندم😍🥰😚😚😚 ای وای پس حالا حالا ها باید ...

الهی 😅❤️🫰🏻ان شالله همیشه شاد باشی قشنگم 

آره عزیزم حسابی بدن تغییر می‌کنه 

نشونه مادرشدنه🥹😍♥️

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی 😅❤️🫰🏻ان شالله همیشه شاد باشی قشنگم آره عزیزم حسابی بدن تغییر می‌کنه نشونه مادرشدنه🥹😍♥️

مرسی آبجی 😘 انشالله ، آره باید برای هر لحظه آماده باشم ، بله مادر ، برای همونه بهشت زیر پای مادراست❤❤❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی آبجی 😘 انشالله ، آره باید برای هر لحظه آماده باشم ، بله مادر ، برای همونه بهشت زیر پای مادراست ...

🥹♥️

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

سلام عزیزم وقت بخیر من با تاپیک ای وی اف با شما اشنا شدمشما پیش کی ای وی اف انجام دادین؟؟

سلام عزیزم خوب هستین 😍؟ من اردبیل پیش فرانک جلیلوند 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چطوری گلی حالت خوبه راستی کی زایمانته به سلامتی

سلام عزیزم خدارو شکر وضعیت بچه خوبه خودم یکم اذیتم خیلی چاق شدم ۹۳ کیلو شدم😫 کف پاهام درد میکنه نمیتونم‌راه برم بعدش کل استخونام بند بند وجودم خیلی درد داره دستامم تا کردنی استخونام درد میگیره لگنمم خیلی درد میکنه تنها جایی که درد نمیکنه کمرم هست گوش شیطون کر😪 انشالله بهمن میوفته اگر دکتر ۳۸ هفته این حدود برداره ۱۰ بهمن میوفته ولی اگر به حرفم گوش کنه ۳۹ هفته برداره ۱۵ بهمن انشالله به امید خدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم خدارو شکر وضعیت بچه خوبه خودم یکم اذیتم خیلی چاق شدم ۹۳ کیلو شدم😫 کف پاهام درد میکنه نمی ...

عزیژم خیره منم امروز روژ ۵پریوده ۲۵رپز دیگه باید برم سنو اگر خدا خاست دارو‌بگیرم‌برایه ای وی اف تخمک‌کشی خدا رحمم کنه دعام‌کن

عزیژم خیره منم امروز روژ ۵پریوده ۲۵رپز دیگه باید برم سنو اگر خدا خاست دارو‌بگیرم‌برایه ای وی اف تخمک ...

ای خدا 😍 انشالله خوشحالم که آخر واس ای وی اف اقدام کردی و عقب ننداختی انشالله همون بار اول نتیحه میگیری به لطف خدا شروع پروسه ای وی اف اولش سخته شروع کنی خود به خود تموم میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیژم خیره منم امروز روژ ۵پریوده ۲۵رپز دیگه باید برم سنو اگر خدا خاست دارو‌بگیرم‌برایه ای وی اف تخمک ...

حتما با نی نی کوچولو برات دعا میکنیم‌ دلت به زودی شاد بشه😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم میشه بگین کجا ای وی اف کردین؟ مرکز مام

سلام عزیزم ، اردبیل مرکز ناباروری آراد خصوصی بود پیش دکتر فرانک جلیلوند

1
5
10
15
20
25
30
35
40