2777
2789
عنوان

باردارا یا اونایی که تجربه بارداری دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 18 پست
من پشمام ریخت گفتم زن حامله رو ترسوندمش گفت سینه ام میخواد بترکه 😂😂😂😂آره عزیزم لعنتی خیلی بدهالا ...

😂😂 وای خدا نه نترسیدم خیالت راحت عوضش یه عالم باعث شدی بخندم😍🥰😚😚😚 ای وای پس حالا حالا ها باید منتظر تغییرات باشم چقدر بد که آویزون میشه شل میشه😅

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😂😂 وای خدا نه نترسیدم خیالت راحت عوضش یه عالم باعث شدی بخندم😍🥰😚😚😚 ای وای پس حالا حالا ها باید ...

الهی 😅❤️🫰🏻ان شالله همیشه شاد باشی قشنگم 

آره عزیزم حسابی بدن تغییر می‌کنه 

نشونه مادرشدنه🥹😍♥️

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی 😅❤️🫰🏻ان شالله همیشه شاد باشی قشنگم آره عزیزم حسابی بدن تغییر می‌کنه نشونه مادرشدنه🥹😍♥️

مرسی آبجی 😘 انشالله ، آره باید برای هر لحظه آماده باشم ، بله مادر ، برای همونه بهشت زیر پای مادراست❤❤❤

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی آبجی 😘 انشالله ، آره باید برای هر لحظه آماده باشم ، بله مادر ، برای همونه بهشت زیر پای مادراست ...

🥹♥️

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!