2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطورم خیلی برام دردناکه نبودن خودم حتی بیشتر از نبودن عزیزام چون فکر میکنم من خیلیییی گیرم اونور 

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

بله 

الان هستی  دو دقیقه دیکهالان نیستیم🙂

خودم یادمه همین چند ماه پیش فروردین بود جمعه شب توی چه فکر ها و هدف هایی نبودم درست چند ساعت بعدش صبح شنبه یه تصادف شدید کردم که داغونم کرد و اونجا فهمیدم ادم خبر چند دقیقه دیگه خودش رو نداره چه برسه به اینکه چند سال دیگه قراره به چی برسه

💨🦋 تَـاریـ‌ک تَـ‌ریـ‌ن شَـ‌بـ‌هـا دَرخـ‌شـان تَـ‌ریـ‌ن سَـ‌تـارهارو مَـ‌یـ‌سـازن. 🦋💨

در واقع این‌طور نیست که دیگه نباشی

فقط ادامه‌اش فرق داره و وارد مرحله بعد میشی

زندگی هیچ‌وقت قرار نیست تموم بشه

اینکه اصلا تموم نمیشه بیشتر منو می‌ترسونه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.