2777
2789
عنوان

خانومایی که دختر دارن

38043 بازدید | 492 پست

خانومایی که دختر ۱۱، ۱۲ ساله دارن، میشه بیایید.

قد و وزن گل دختراتون چقدره؟

پریود شدن؟

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دختر ندارم ولی خودم ۱۲سالم بود پریود شدم

من برای خودمو یادم نیست.

چند ماه بعد دراومدن موهای زائد پریود شدی؟

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍

بابا هنوز زوده چرا نگران هستید

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

متولد۹۳قد۱۴۳وزن ۲۶ فوق العاده لاغر😩پریود نه هیچ علامتی از بلوغم نداره

دختر منم اسفند ۹۲ هستش .

قدش ۱۴۵. وزنش ۳۵. ولی سینه هاش یکم دراومده.

میترسم کوتاه بمونه

موی زائد من از کلاس سوم دبستان کم و بیش بود بعد چهارده سالگی پریود شدم ربطی به هم ندارن زیاد

چه جالب فکر کردم به هم ربط دارن