2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی محلی باعث سردی میشه ...

چیزی که شما میگین دقیقا همون رفتار درست تمامی مردان هست که ما زنان نداریم...

یعنی به کارشون مشغولن‌.‌باشگاه شون را میرن‌‌‌‌.با دوستاشون گپ میزنن‌..

ولی دخترها تمام مشغولیت ها را میذارند کنار میچسبن به پارتنرشون

این کاربری غیرفعال شده است

با شوهر

شوهر که ندارم 

ولی رو پسر مردم و هر شخصی جوابه

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

شنیدی که میگن با هرکس مثل خودش رفتار کن؟زنی که برا خودش ارزش قائل میشه برای تایمش و برا خودش احترام قائله این پیامو یه مرد می‌رسونه که من اولویت خودمم و برای با من بودم باید به من احترام بزاری و ارزش قائل شی

کلا در بین دوستان یا حتی خانواده ام به این شکل

دختر خاله دارم محل سگ نمیده .چون اخلاقش تنده .

سگ اخلاقه .

واسه همین طرفش هم مردا نمیرند .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

شوهر که ندارم ولی رو پسر مردم و هر شخصی جوابه

پسر مردم ...بابام اگه زنی ببینه محل سگ نزاشت بهش جذب اون زن نمیشه .جذب مامانم میشه .

دختر خاله دارم محل سگ نمیده .چون اخلاقش تنده .سگ اخلاقه .واسه همین طرفش هم مردا نمیرند .

نه ببین بی نیازی با سگ اخلاقی فرق داره

تو مهربانی خوش اخلاقی اجتماعی هستی ولی به هیچکس نیازی نداری آویزون نیستی اگه کسی بیاد و بره خیلی تاثیری روی روتین زندگی تو نداره انقد با خودت اوکی هستی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا،که حاصل شد
نه ببین بی نیازی با سگ اخلاقی فرق دارهتو مهربانی خوش اخلاقی اجتماعی هستی ولی به هیچکس نیازی نداری آو ...

اون دیگه استقلاله .