یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب مسلما یه سری غذا هست که خیلی دوستشون داری برای اونا چیکار میکنی
اونا رو سعی میکنم نپزم یا نمیخورم به این فکر میکنم که این همه رژیم گرفتم اومدم اینجا اگه زیاد بخورم کل زحماتم به باد میره...یا مثلاً ظهر ۶-۷ قاشق میخورم بقیشو شب میخورم اینجوری لاغر شدم
دقیقا منم زانوهام درد میکنه به ذره وزنم بیشتر بشه درد چند برابر میشه
به نام خداوند بخشاینده بخشایشگر مهربان💖 شکر و سپاس مخصوص خداوندیست که پروردگار جهانیان است💖 مهربان تر ین مهربانان است 💖مالک روز جزاست💖 تنها تو را می پرستیم و تنها از تو یاری میجوییم💖 ما را به راه راست هدایت فرما💖 راه کسانی که به آنها نعمت دادهای و نه کسانی که بر آنها خشم گرفته ای و نه گمراهان💖
انگیزم لباسهاییمه که تنگ شدند و فقط یک بار پوشیدمشون و یه کمد بزرگ از این لباسها دارم و الآن مهمونی میخوام برم لباس به قشنگی اونها پیدا نمیکنم میخوام همونها را بپوشم یه کوچولو تنگه پس رژیم گرفتم تا لاغر شم
البته قند رو بخاطر اینکه هورمونها می بهمن ریخته خیلی کم میخورم
جدیدا هم داخل برنج روغن نمیریزم
به نام خداوند بخشاینده بخشایشگر مهربان💖 شکر و سپاس مخصوص خداوندیست که پروردگار جهانیان است💖 مهربان تر ین مهربانان است 💖مالک روز جزاست💖 تنها تو را می پرستیم و تنها از تو یاری میجوییم💖 ما را به راه راست هدایت فرما💖 راه کسانی که به آنها نعمت دادهای و نه کسانی که بر آنها خشم گرفته ای و نه گمراهان💖