2777
2789
عنوان

من تو خونه خیلی بیکارم

105 بازدید | 11 پست

اینقدر که الان ۲ ماهه از خونه بیرون نرفتم لیسانس گرفتم دیگه موندم تو خونه استخدامی هم دو سه باری شرکت کردم قبول نشدم  انواع بیماری روحی دارم  وسواس اضطراب همه چی خیلی ناراحتم هیچ دوستی ندارم دوستام همه ازدواج کردم پول رفتن به هیچ جایی هم ندارم خانوادم اصلا به فکرم نیستن .شماها بیکارید چه کارایی میکنید . میشه دعا کنید برام ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم در مورد وسواست حتما برو پیش یه دکتر طب سنتی خوب میشی 

شبا موقع خواب گلاب بو کن همین طور قبل از خوابیدن یخ ق تخم اسپند یا اسفند را با ق سکنجبین توی یه لیوان آب شربت کن بخور البته تخم اسفند را نباید بجون باید قورت بیدی این خیلی ب افسردگی و وسواس کمک میکنه ولی در کل حتما دکتر برو

پیاده روی و ورزش از واجباتته

نمیتونی باشگاه بری از گوگل پلی برنامه انواع ورزش ها از کشش یوگا بدنسازی و..هست خیلی هم خوبه همه جواب گرفتن حتما ورزش کن و نیم ساعت هم حداقل پیاده روی 

یه دفتر بردار افکار ناراحتت را بنویس شبا برنامه ریزی کن 

اگه دوست داشتی درخواست بده برات یه کانال در تلگرام دارم بفرستم برا لایف استایل درسته 

تو یوتوب و ایتا کلی کانال های آموزشی عالی هست 

اگه ب هنر علاقه داری حتما دنبال یه هنری برو پول مهمه اما آموزش های خوب و رایگان هم کم نیست 

طراحی و خوشنویسی خیاطی آشپزی بافتنی و...اینا خیلی کمک کننده هستن برای آرامش ذهن 

ان شاءالله هر چه زودتر راهتو پیدا کنی و موفق بشی