یک گزینه گوشی a26 سامسونگ با رم ۶ و حافظه ۱۲۸ و 5g با قیمت ۱۹ میلیون حدودا.
یک گزینه گوشی a16 سامسونگ با رم ۸ و حافظه ۲۵۶ و 4g با قیمت حدودا ۱۶ میلیون.
کدوم یکی رو خریدید و آیا راضی هستید؟ و اینکه حتی اگه نخریدید ولی شناخت دارید کدون بهتره؟
کاربری قبلا برای فرد دیگهای بوده. تاپیکهای دو سه سال قبل رو هم ایشون زدن بنابراین نظرات و تاپیکهای بنده هیچ ارتباطی با مطالب تاپیکهای دو سه سال قبل نداره لطفا سریعا قضاوت نفرمایید. با تشکر.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
گوشی فعلیم نوت ۱۲ شیائومیه ولی ناراضی ام دوربین فیلم برداریش خیلی بده
کاربری قبلا برای فرد دیگهای بوده. تاپیکهای دو سه سال قبل رو هم ایشون زدن بنابراین نظرات و تاپیکهای بنده هیچ ارتباطی با مطالب تاپیکهای دو سه سال قبل نداره لطفا سریعا قضاوت نفرمایید. با تشکر.
نگا سری ۱۶ رو نمیدونمولی من خودم ای ۱۵ دارمشوهر خواهرم ای ۲۵واقن فرق زیادی باهم ندارهتنها تفاوتش کیف ...
منم برای همین دو دلم
ب نظرم همون ۱۶ رو بگیرچون واقن فرقی ندارن زیادحتی طراحیشونم شکل همهبه علاوه رم ۸ ای ۱۶ از رم شیش ای ...
بله چشم خیلی ممنون از شما🌱