2777
2789
عنوان

یعنی انقدر گرمه😮

115 بازدید | 14 پست

که فردا تعطیله😂

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋                                                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته بخاطر گرماست

خودشون اعلام‌ کردن

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋                                                                                       
خوش بحالتون که گرما الان براتون تعجب اوره😫😫ما بوشهر داریم بخار پز و آبپز همزمان میشیم

به به بوشهر دوست عزیز ما شیرازیا🖐🏻

شیراز هواش خوبه این روزا فکر کنم چند وقت پیش اومدیم خوب بود

اره

الان مثلا ۲۷ درجست

ما ک رابطمون با عربستان خوبه...چرا فقط حاجی صادرمیکنیم بهش ...چرا ازش فکر نمیگیریم ک چطور بدون سد اینهمه برق دارن..بدون دریاچه و رود خونه آب شیرین دارن..‌چطور بیابون رو کردن جنگل...چطور آمار سرطان رو ۶۰درصد کاهش دادن..چطورسالن اسکیت روی یخ دارن تو بیابون..چطورشهرک رویایی نئون دارن..‌بخدا شهر ما چشمهاش دارن هدر میرن و مسئولین نالایق مدیریتشون نمیکنه...اگه مدیریت بشن حداقل ۵ استان رو تامین میکنیم

عالیه انشاالله از تعطیلات لذت ببرید

مرسیی

همچنین🥰