2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر عمه ندارم ولی یه زن دایی دارم یه عمره کل فامیل ازهم دور کرده

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻

ی دونه دارم ی دونش هم زیاده

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
بیشرف تر ازعمم ندیدم...۸۰سالشه و ب نوه خودش ک دختر۱۵ساله بود و مادرش نداشت تهمت میزد چونکه رفتی حموم ...

هشتاد سالشه .مغز نمیمونه .چرت و پرت میبافه .میگه .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

خداروشکر عمه ندارم ولی یه زن دایی دارم یه عمره کل فامیل ازهم دور کرده

من عمه ناتنی دارم خوبه . بد نیست .ولی خاله هام خیلی بد اخلاقند.عین عمه .مامانم طرفشون نمیگیره .زیاد دورهمی باشیم ادا میارند انگار دعوا راه بندازند

هشتاد سالشه .مغز نمیمونه .چرت و پرت میبافه .میگه .

نه بابا...این از بچگی گفتن ذاتش کثیف بوده...ب نوه های دیگش حقوقش میداد ..حتی درحق پسرش ایقد بدی کرد ک خانوادش ازهم پاشیدن...این دختره و داداشش رو از خونه بیرون کرد پدرشون..به این پناه آورده بودن.. کاری کرد پسره دزد شد ومعتاد ..دختره فرار کرد رفت بهزیستی 

نه بابا...این از بچگی گفتن ذاتش کثیف بوده...ب نوه های دیگش حقوقش میداد ..حتی درحق پسرش ایقد بدی کرد ...

ذات کثیف ذاتش کثیفه .

کاریش نمیشه کرد .پیرتر شده عقل هم نمونده