2777
2789

دخترم ۱۷ماهشه 

به شدت وابسته سینه هست به حالت معتادگونه هر ۲۰،۳۰دیقه سینه میخواد و نه پستونک نه شیشه شیر نه شیر پاستوریزه نمیخوره به هیچ صراطی با انواع لیوان و شیشه و ... گولش زدم نخورده

چیکارکنم توروخدا راهکاری چیزی دارم تحلیل میرم 

از وقتی هم بزرگتر شده با مدل خوردنش حالم بدمیشه عوقم‌میاد و هم اینکه واقعا هر ۲۰دیقه شیرخوردن الکیه

لطفا کمک 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترت مثل پسر منه

من ۲۱ ماهگی از شیر گرفتمش دیگه داشتم گریه میکردم از بس چسبیده بود بهم حالا جالبه شیر آنچنانی هم نداشتم

البته هرماه طبق نمودار وزن می‌گرفت پسرم

اما استخونای کتف و پاهام و دستام شدیدا درد میکرد

من پسرم بود از شیر گرفتمشلب ب هیییییییییچی نمیزد فقط شیردیگ داشتم تحلیل میرفتم خودشم لاغر شده بود

چندماهگی گرفتید؟

اینم دقیقا داره غذامیخوره مثلا یهو غذارو ول میکنه میاد میگه می می 

اگرم ندم انقد گریه میکنه نفسش میره

ببین عزیزم باید تدریجی بگیری هیچ راهی نداره

اول هم از شیر شب شروع کن ینی تلاش کن بدون سینه بخوابه

اینو موفق شی بقیش راحته

مثلا جلو تی وی یا با ماساژ یه چیزیو باید جایگزین کنی

بعد که بدون سینه موفق شدی بخوابانید

باید شیر شب رو کم کنی مثلا اگه سه بار میدادی دوبار کنی

و دقت کن این مراحلی گفتم باید هر کدوم آروم و یک هفته طول بکشه

ینی بدون شیر خوابیدن یک هفته.

کم کردن شیر شب تا برسی به قطع کامل یک هفته 

هفته سوم هم میرسی به شیر روز.انقدر سرش گرم کن و بیرون ببرش تا فواصل شیردهی هی زیار شه

هفته آخر عملا شیری نمیخوره شاید روزی یک بار

این چهار هفته باید و باید انجام شه حتی اگه موفق نشی

تا بچه ضربه روحی نخوره.

آخر چهار هفته اگه هنوزم وابسته بود صبر زرد بزن و تمام دیگه نده

من تا دو سالگی شیر دادم .با یه چسب روی سینم دخترم جدا شد خیلی وابسته بود دقیقا همین حالت های بچه تو ...

خب این الان هنوز کوچیکه من دلم‌نمیاد از شیربگیرمش ولی نمیتونمم تحمل کنم این وضعیتو 

هربارشیردادنش شده عذاب برام

دخترت مثل پسر منهمن ۲۱ ماهگی از شیر گرفتمش دیگه داشتم گریه میکردم از بس چسبیده بود بهم حالا جالبه شی ...

خب این هنوز کوچیکه زود نیست؟۱۷ماهشه 

چطور تحمل کنم تا چندماه دیگه؟

نه دلم میاد بگیرم از شیر

نه میتونم شیربدم

منم گریم‌میاد کلافه میشم هی آویزونمه دائما

ببین عزیزم باید تدریجی بگیری هیچ راهی ندارهاول هم از شیر شب شروع کن ینی تلاش کن بدون سینه بخوابهاینو ...

دستت دردنکنه چشم حتما همه ی مراحلو طی میکنم

ممنون از توضیحات کاملت 

فقط به نظرت الان زودنیس واسش؟۱۷ماهشه 

من خیلی اذیتم ولی دلم‌نمیاد بگیرم نگرانم که زودباشه براش

از طرفی خودم واقعا حالم بد شده از شیردادن

خب این هنوز کوچیکه زود نیست؟۱۷ماهشه چطور تحمل کنم تا چندماه دیگه؟نه دلم میاد بگیرم از شیر نه میتونم ...

دختردایی من چون مشکل معده داشت و قرص میخورد تا ۸ ماهگی به دخترش شیر خودشو داد بعد اون شیر گاو میداد!🫠

دخترش همچین تپل و نازه

یعنی چی ضعف میکنی؟‌

ببین حالم خراب میشه 

واقعا شرمنده واسه توصیف حالم باید چیزیو بگم ک ممکنه خیالیا بدشون بیاد

ببین حالت ت.ح‌.ر.یکی که تو ر.ا.ب..ط.ه ادم با سینه میشه اون حالت رو به صورت چندش واری میگیرم میخوام بالابیارم ازین حس ینی لذت نیست چندشی هست