2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو سال دوست بودم بعد عقد هم خیلی متفاوت نبود برام چون ما خانواده هامون در جریان بودن پدرم پدرش حتی در رفت و آمد بودن 

عقد که کردیم بار روانی که روی دوشم کمتر شد ، اما باز یا مسائل دیگه پیش اومد 😁 این زندگی کلا پر از چالش پس فکر نکن قرار مردی بیاد با اسب سفید متحول کننده احوالات شخصی بشه 

من دو سال دوست بودم بعد عقد هم خیلی متفاوت نبود برام چون ما خانواده هامون در جریان بودن پدرم پدرش حت ...

فکری نکردم 

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈

بچه هادختر خالم ۲۲ سالشه و همش تو جمع خانوادگی میگه ک من مث ۱۲ ساله هام همش می خواد بگه من جوونم ، خ ...

هیچی بزار خوش باشه 

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈

ببین نود درصد داشته های مجردیت بعد از ازدواج ،تمام شده است😊 اما چیزایی به دست میاری کهواقعا ارزشمند هستن، واقعا شعار نمی‌دم...حالا چه تو زندگی سخت و چه آسون، یه جور دویدن به امید رسیدن ، به زندگی متاهلی اضافه میشه، برای من که اینطور بوده. دوران مجردی فکر میکردم دارم یه کارهایی میکنم ، اما الان میبینم اونا فقط توهم بوده، واقعیت های زندگی در دوران تاهل خودشو بهت نشون میده..

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨