2777
2789
عنوان

اگر خانواده ای داشته باشی که

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 18 پست
اگه مستقل بشم هم..بازم بهشون کمک میکنم...

ولی من اگه مستقل بشم و به میل خودم زندگی کنم و برم بهشون سر بزنم میدونم  اونا مدام بهم توهین میکنن و اگه از خط قرمزاشون رد شم شاید حتی کتک هم بزنن تا حالا هیچ وقت از خط قرمزاشون رد نشدم و نقش بازی کردم به خاطر همین یه آرامش نسبی تو خونه داشتم

رفتارشون از لحاظ جسمی هیچ بدی نکردن حتی کتک هم نزدن اما از لحاظ روحی کاملا نابودم کردن و موندم الان ...

مدیون که نیستی غذایه خوبو خرجه تحصیلو لباسو اینا به نظرم وظیفشونه

ته تابستون که میرسه حتی دل دریامیگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدیون که نیستی غذایه خوبو خرجه تحصیلو لباسو اینا به نظرم وظیفشونه

ولی فکر میکنم خدا به خاطر همین غذا و بزرگ کردن گفته باید به پدر مادر احترام گذاشت و موقع پیری دستگیرشون شد اگه فقط وظیفه بود انقدر تو دین ها نمیگفتن پدر و مادر مقدس هستند 

پدر مادرم پسرشون رو خیلی بیشتر از من و خواهرم دوست داشتن و براش خرج کردن ولی برای ما هم کارهای ضروری رو انجام دادن و به خاطر همین شک دارم درسته که بگم چون پسرشونو بیشتر دوست داشتن و هم احترام و اهمیت بیشتری بهش دادن هم ماشین و خونه و ارث بیشتر براش گذاشتن من و خواهرم حق داریم ولشون کنیم یا نه ؟ 

اون سوگلی شون بود ولی ما رو هم تو خیابون ول نکردن تا بمیریم و از غذا و لباس و دکتر کم نذاشتن