2777
2789

فرقی نمیکنه چجور باش ساده باش یا نه کلا قیمتشون برای همه مشتریا یکیه معمولا از دو نیم شروع میشه بدون ترمیم

لایک نکنین لطفا!  برای حاجت رواییم میشه یه صلوات بفرستین💙

فرقی نداره چجوری بخوای 

بستگی داره ب پیگمنتر و مهارتش و ..

از ۸۰۰ میگیرن تاا ۷/۸ تومن

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرقی نمیکنه چجور باش ساده باش یا نه کلا قیمتشون برای همه مشتریا یکیه معمولا از دو نیم شروع میشه بدون ...

اهان خب من الان میخوام همین الان یه مقدار از پولمو بزارم کنار 

بخاطر همین پرسبدم چقدر بزارم کنار

اهان خب من الان میخوام همین الان یه مقدار از پولمو بزارم کنار بخاطر همین پرسبدم چقدر بزارم کنار

تو شهر ما بهترین فیبروزکارمون ۲۵۰۰ میگیره

تو شهر ما بهترین فیبروزکارمون ۲۵۰۰ میگیره

عزیزم ببین من میخوام میکرو کنم خیلییییی هم حساسمممم 

یه چیز ساده دخترونه میخکا نچرال ولی خب قشنگ هن باشه دیگه 

چی بهش بگم؟؟

شهر با شهر فرق داره . جاییم ک میخوای بری بیتاثیر نیست

عزیزم ببین من میخوام میکرو کنم خیلییییی هم حساسمممم 

یه چیز ساده دخترونه میخوام ولی خب قشنگ هم باشه دیگه  

چی بهش بکم ؟

عزیزم ببین من میخوام میکرو کنم خیلییییی هم حساسمممم یه چیز ساده دخترونه میخکا نچرال ولی خب قشنگ هن ب ...

من دوماه پیش فیبروز کردم خب اما پیش یه ادم دیگه کمی قیمتش پایین تر بود اما نمونه کاراش خوب بود

ازش بخاه که خارج از کادر ابروت نزنه داخل کادر ابروت باش خطوط چون یه سریا میان خارج کادر میزنن که بد میشه، ابروت خیلی اصلاح نکنه قبل فیبروز ، نواقص بپوشونه موقع طراحی خودت نگاه کن که ابروی زنونه برات طراحی نکنه ، رنگی که تن سبز یا نارنجی قرمز داره استفاده نکنه رنگ خود ابروت بزنه

من دوماه پیش فیبروز کردم خب اما پیش یه ادم دیگه کمی قیمتش پایین تر بود اما نمونه کاراش خوب بودازش بخ ...

چه اطلاعات خوبی دادی

من میخوام برم ولی میترسم پهنش کنه و مصنوعی بشه اخه برای بعضیا اینطور دیدم دلمو زده

چه اطلاعات خوبی دادیمن میخوام برم ولی میترسم پهنش کنه و مصنوعی بشه اخه برای بعضیا اینطور دیدم دلمو ز ...

قربونت عزیزم

اگر داخل خود کادر ابرو بزنه برات اصلا پهن و مصنوعی نمیشه خیلی نچرال و طبیعی دیده میشه