2777
2789
چ جالب چجور مشاوری مثلا ؟ تو چه زمینه ایی اینی مشاور شماس آدرسی و شماره تلفنش رو لطف میکنید

من خراسانم خوشگلم..

اینی هم که پیشش میرم روانپزشکه، که کار مشاوره و روان‌درمانی هم انجام میده..

یعنی اول به واسطه مشکلی که داشتم و نیاز به دارو داشتم باهاش آشنا شدم..

بعد جلسات مشاوره برداشتم و چون راضی بودم، ادامه دادم..

برای انتخاب مشاوره، نظر مراجعه کننده‌ها مهمه، ولی ملاک نیست..

مهم اینه خودت باهاش ارتباط بگیری و ببینی تو جلسات احساس امنیت داری یا نه!

قضاوت میشی یا نه..

بهت راهکار میده و میگه باید فلان کار رو بکنی یا همه جوانب رو میسنجه و بهت نشون میده، تا خودت تصمیم بگیری چیکار بکنی، چیکار نکنی!

ماکارون هستم:)

من خراسانم خوشگلم..اینی هم که پیشش میرم روانپزشکه، که کار مشاوره و روان‌درمانی هم انجام میده..یعنی ا ...

آها خدا بهتون سلامتی بده عزیزم الهی ک همیشه حال دلت خوب باشه من دیدم شما گفتی باهاش درد و دل می‌کنی واسه همین پرسیدم . مثلا من باید ب نظرت چیکار کنم روانشناس ؟ یا چی چون کارم ب این چیزا نخورده تا حالا مشاوره اینا نرفتم واسه همین ازت می‌پرسم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها خدا بهتون سلامتی بده عزیزم الهی ک همیشه حال دلت خوب باشه من دیدم شما گفتی باهاش درد و دل می‌کنی ...

مرسی قشنگم..

آره..

من اون زمان کنکورم برای تمرکز و اینا رفتم..

در کنار دارودرمانی نیاز به رواندرمانی هم بود..

بعد دیگه تو همون سال کنکور مشکلاتی که داشتم رو میگفتم و نتیجه گرفتم، ادامه دادم..

بنظرم برای شروع برو پیش یک روانشناس..

الان هم سن هم هستیم و بنظرم برای شروع میتونی بری پیش روانشناسی که تخصص‌اش بیشتر در زمینه رابطه و زندگی و خانواده و اینهاست..

که هم مشکلاتت رو بهش بگی، و هم اینکه امنه، هم میتونه کمک‌ات کنه..

چند جلسه برو..

اگر اوکی بودی ادامه بده..

نبود، راحت عوضش کن و برو پیش یکی دیگه..

ماکارون هستم:)