2777
2789
عنوان

فقط و فقط کسایی که ازدواج کردن بیان سوال🔴🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 63 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخییی خوشبخت ترین باشین 😍میتونم بپرسم در زمان دوستی ، به چه چیزایی توجه کردی ؟ ویژگی های بدی هم بود ...

ممنون

به ادبیات ، رفتار موقع خستگی موقع شادی موقع عصبانیت

رفتار در سفر 

شوخی ها و کلام مورد استفاده

خانواده 

نحوه خرج کردن

نگاه به دیگران

عقاید مذهبی و سیاسی

چیزی نبودکه بررسی نکنم و بسپارم به زمان

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

ما ازدواجمون دقیقا نمیدونم در حیطه سنتی قرار میگیره یا مدرنخود همسرم من رو دید خوششون اومد ولی با خا ...

خداروشکر عزیزم 

میشه بپرسم اون زمان چن سالتون بود هردو؟ 

هنوز هم امید دارم...

۲سال دوست بودیم ۷ ساله ازدواج کردیم هنوزم مثل روز اول عاشقشم

هنوزم وقتی میخنده دلم از شادی میلرزه هنوزم با اون نشستن به همه دنیا میارزه....

چون بُت‌کده‌ی کهنه به نزدیکی کعبه    گویا که خدا خواسته آباد نباشیم❤️‍🩹

ممنونبه ادبیات ، رفتار موقع خستگی موقع شادی موقع عصبانیترفتار در سفر شوخی ها و کلام مورد استفادهخانو ...

چه عالی

ممنونم از توضیحاتت

امیدوارم باهم زندگی شادی داشته باشین ✨

هنوز هم امید دارم...

غریبه بودیم توی محیط کار آشنا شدیم

۱۰ سال از آشناییمون میگدره و خوبیم خداروشکر

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
۲سال دوست بودیم ۷ ساله ازدواج کردیم هنوزم مثل روز اول عاشقشمهنوزم وقتی میخنده دلم از شادی میلرزه هنو ...

چه قشنگ🥲خوشبخت باشیننن عزیزم ❤️

تو زمان دوستی پیش اومده بود که جدی جدی کات کنین ولی بعد یه مدت باز برگردین بهم ؟ 

هنوز هم امید دارم...