2777
2789
عنوان

وای بچه هااااا یه دقیقه بیاید

230 بازدید | 19 پست

من تاپیک دوممممممم دارم میزنم کسی از گوشی سر در میاره ؟ یه گوشی۱ ماه پیش خریدم زیاد استفاده هم نکردم خاموش شد یهو و داغ هم کرد الان روشن نمیشه رو قسمتی که مثلا زده گلگسی که فلان ... مونده چش شده؟

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /:

داغ هم میکنه؟

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شیائومی خریدم دقیقا سره ماه این اتفاق افتاد چون گارانتی داشت بردم نمایندگیش رایگان درست کرد دیگع ...

آره گارانتی داره ولی خیلی گرون خریدم قیمتش بالا بود مامانم سکته میکنه نمیدونم چجوری بهش بگم 😂

دیگه بعضی وقتا پیش میاد منم گرون خریده بودمسه سال پیش۲۰ میلیون خریدم

آخه میدونی چیه گوشی از مامانم بود گوشی دومش یه چند باری ازش استفاده کردم حالا میترسم که بندازه گردن من تو خرابش کردی اینا در صورتی که گوشی در عرض ۱ ماه اینطوری بشه تقصیر مصرف کننده نیست 🤦‍♀️

اصن داغ داغ ۲ ساعت گذاشتمش سرد نمیشه

خب مشکل سخت افزاری داره. یا از باتریشه یا مین برد

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

خب مشکل سخت افزاری داره. یا از باتریشه یا مین برد

گارانتی داره بدم اوکیش میکنن همون روز اول که خریدمش داغ کرد شدید بهشون گفتم گفتن عادیه این از عادی بودنش