2777
2789

حتما خودشونم پولدارن 

درخواست نده.  ریپ نزن بابا چاقال😒 لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)                                                            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم شوهر پولدار مهم نیست با ادمی ازدواج کن با جنم و با عرضه باشه اونجور ادم خدایی نکرده شکست بخوره بازم سرپا میشه

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

همونجا که شانسو تقسیم میکردن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بابات که پولدار باشه موردا معمولا وضعشون خوبه طبق تجربه

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

من گیرم اومده پولدار خسیس🤣بدتر حرص میخورم چون از ادمای خیلییی معمولی هم معمولی تر خرج میکنن

و معتقدن ۸۰ درصد جامعه قشر کارگرن با ۱۵ تومن درامد ماهم باید عین ۸۰ درصد زندگی کنیم و میگن خسیس بودیم که شدیم پولدار

موقعیت پدرم خوب بود همسرم هم موقعیتش خوبه

ولی خسیسه یکم، یکم که چه عرض کنم زیاد😂😂با اختیاط خرج میکنه همیشه

پدرم خیلییییییی دست و دلباز بودن 

من الان خودم تلاش میکنم برا کارام از همسرم کمک نخواستم اصلا

به نظرم شوهر پولدار مهم نیست با ادمی ازدواج کن با جنم و با عرضه باشه اونجور ادم خدایی نکرده شکست بخو ...

من خودم همین تو ذهنمه ولی آخه باید یه فنی بلد باشه که بشه از اون درآمد بالا کسب کنه 

من خودم همین تو ذهنمه ولی آخه باید یه فنی بلد باشه که بشه از اون درآمد بالا کسب کنه

منظورم اینه پولدار خالی مهم نیست ادم از فرداش خبر نداره

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

خوب بنظرت چه فنی بلد باشه که بدونن باهاش قرارع پولدار بشه

نمیدونم که مثلا مکانیک و تعمیرات ماشین این پردرامده همیشه خورد و خوراک هم درامدش خوبه رستوران و فروشگاه زنجیره ای