2777
2789

من از مادرم یاد گرفتم

شوهرم عاشقش شده و همیشه دو سه ماه یه بار با نیش باز میاد خونه و میبینم زبون شتر خریده 🫠🙃

هروقت هم میخره با نوشابه میاد خونه و میگه مگه چقدر قرمه سبزی میخوریم؟ همین رو با نوشابه بخوریم و گند میزنه به رژیم من 🫠☹️😂

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اه   حالم بدشد 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

چه جالب،گوشت شتر هم میگن خیلی خوشمزه هست...من نخوردم تا حالا...با دم گاو قورمه سبزی خوردم خیلی فوق العادست...

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

من ازدستکاری غذاها و رسپیها متنفرمممم 

هرغذایی با رسپی اصلی خودش خوشمزه اس 

وقتی توش دخل و تصرف میشه طعم اصلیشو ازبین میبره 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

چه جالب،گوشت شتر هم میگن خیلی خوشمزه هست...من نخوردم تا حالا...با دم گاو قورمه سبزی خوردم خیلی فوق ا ...

الان میان میگن دم گاوووو

وای من فقط آووکادو با خاویار فقط میتونم بخورررمممم

دم گاو رو هم من شنیده بودم و باید یه دفعه امتحان کنم

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

چه جالب،گوشت شتر هم میگن خیلی خوشمزه هست...من نخوردم تا حالا...با دم گاو قورمه سبزی خوردم خیلی فوق ا ...

گوشت شتر شیرینه 

خوبه ها فقط اون مزه ی گوشت گوسفند نمیده 

بیا جانا عنایت کن تو مولانای رومی را ، غلام شمس تبریزم قلندروار می‌گردم 🦋༘ 

من ازدستکاری غذاها و رسپیها متنفرمممم هرغذایی با رسپی اصلی خودش خوشمزه اس وقتی توش دخل و تصرف میشه ط ...

دقیقا

من این رسپی های جدید برای پخت اسپاگتی و لازانیا 

نمی پسندم

ریختن قارچ تو همه چی نمی پسندم

ریختن پنیر و خامه و شیر تو هر غذایی نمی پسندم

بیشتر همون دستور های قدیم دوس دارم.