2777
2789

که رک تو صورت مامانم میگم غلططط کردی بچه دار شدی!!!

بهش میگم وقتی شوهرت مشکل روانی داشت و خودت بدبخت بودی به خاطر حرف بقیه مجبور بودی تحمل کنی و طلاق نتونستی بگیری غلط کردی منو بدنیا اوردی و منم بدبختتت کردی !زندگیم تباه شد سوخت به خاطر بابام که مشکل روانی داره!!! میگه با خودم گفتم من که اب از سرم گذشته بذار بچه بیارم!!!همینقدر الکی .همبنقدر آبکی.انگار داشته میرفته عروسک بخره!!!هرچقدر مامانم بهم خوبی کنه تهش میگم غلط کردی منو بدنیا اوردی با شوهری که اجازه زندگی کردن به خودت نمیداد ک الان اجازه زندگی کردن به منم نده !!!!!!با این حرفام خودم جیگرم میسوزه ولی با خودم میگم نه حق نداشت منو بدبخت کنه!!!!خلاصه ک حواستون جمع باشه به سرنوشت من و مامانم دچار نشید!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم برا مامانت سوختو برای تو هم متاسفم که مهر پدری نصیبت نشدهکاش دیگه نگی مامانت ایناروالان خودشم پش ...

مهر پدری نصیبم شده ولی بابام مریضه دست خودش نیست .بابام پارانویید داره

من یه بار چنین بحثی با مادرم داشتم...

اون از زندگی با پدرم انگار راضیه

با وجود اینکه میتونه صد در صد مستقل زندگی کنه

پولشم داره

ولی منو قربانی دوست داشتنش کرد

نگه داشت توی همون زندگی

نه احترامی برا من و پدرم موند

نه خودمو خودش

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من یه بار چنین بحثی با مادرم داشتم...اون از زندگی با پدرم انگار راضیهبا وجود اینکه میتونه صد در صد م ...

مادر من تو شرایطی منو حامله شده که از پدرم کتک میخوره .جرعت نداشته بدون اجازه پدرم اب بخوره .جرعت نداشته بره جلوی در حتی.من برای زندگی عادی ای که بقیه دخترا دارن برای هرررکدوم از کارایی ک بقیه دخترا میکنن مدتتت ها جنگیدم و کتک هم خوردم .الانم ک ۲۴.۲۵ سالمه زندگیم بازم نرمال نیست عین بقیه 

چند سالته پس بنظرت خوبه دارم از شوهر بددهن بدبین و متعصب و بددل جدا میشم ؟ یک پسر ۹ساله دارم

کاش قبل اینکه پسرت بدنیا بیاد جدا میشدی.ولی بازم کاره خوبی میکنی .خداروشکر دختر ندازی