دنیزززززز۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 7742 عنوان تنهایی اتون باچی پر میکنید 120 بازدید | 24 پست ؟؟ ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔 1404/05/31 | 20:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 72367 ب نام خدانی نی سایت و تو محبوبترین غصه دراین قلب شدی💔❤️🩹😔
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13261 خوابگوشیقرآن🥲 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 72367 خوابگوشیقرآن🥲 وای قرآن💚 و تو محبوبترین غصه دراین قلب شدی💔❤️🩹😔
گلandam عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 2311 تلویزیون کتاب جدول گوشی مجازی فیلم آشپزی خونه داری رسیدگی های شخصی
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13261 وای قرآن💚 گوش میدم با صدای استاد پرهیزکارانگار عمر دوباره به آدم میده🥺🥺🥺 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
محمدرضاکوچولو عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 6496 من ۲۴ساعت اینیستام دیگه حالم اززندگی بهم میخوره همه چی تکراره روزاشبا نه مادردارم ن پدرانه خواه دوکلمه حرف بزنم دلم واسه
دنیزززززز۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 7742 ب نام خدانی نی سایت منم 🤧🙃چشام دیگه سو ندارع 😅 ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 72367 گوش میدم با صدای استاد پرهیزکارانگار عمر دوباره به آدم میده🥺🥺🥺 چ خووووبهمیشه تو راه قرآن باشی و تو محبوبترین غصه دراین قلب شدی💔❤️🩹😔
دنیزززززز۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 7742 من ۲۴ساعت اینیستام دیگه حالم اززندگی بهم میخوره همه چی تکراره روزاشبا نه مادردارم ن پدرانه خواه دوکل ... عین منی الهی بمیرم بی کسی آدم ذره ذره نابود میکنه❤️🩹 ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13261 چ خووووبهمیشه تو راه قرآن باشی قربونت برم من روسیاه ترینمان شاء الله سلامت باشید😍 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸