2777
2789
عنوان

فاز این ادم چیه

114 بازدید | 13 پست

بهش اوکی ندادم باش اشنا بشم یعد ی هفته دایرکتم ی نقطه فرستاده گفتم؟ میگ چطوری جوجه بعد پاکش کرد بفد گفتم مرسی خوبم تو چطوری جوابمو نداد 

الانم ی استوری گذاشته دوتا دست ک نوشیدنیشونو بهم میزنن یکسش خودشه یکیش دست ی خانمه استالیا زندگی میکنه منو جایی تو ایران دیده بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرا اکثرا اینجورین خواسته حرص تو رو دربیاره هم با اون دختره باشه هم اگه شد با تو

مطمئن نیستم پارتنرش باشه 

اما فهمیدم چوسی ادمدنشو شاید خواسته حرصمو دربیاره منم در جا انقالوش کردم

وا من ک کاریش نداشتم اصلا بهش پیامم ندادم

همین که درجا زدی طرف انفالو کردی اگه دوستش نداری توجه نکن کلا خنثی باش جوابشو نده استوری شو نبین ولی اگه دوستش داری فرق می  کنه 

همین که درجا زدی طرف انفالو کردی اگه دوستش نداری توجه نکن کلا خنثی باش جوابشو نده استوری شو نبین ولی ...

ن دوسش ندارم 

فقط رفتار امروزش رو مخم رفت خودش پیام دا  بعد اینجور میکنه