2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی ابکیه چطور انقدر سریع صمیمی و عاشق شدن

اخه هیچ سریال دیگه ای نیست یه صحنه ای بود می گفت مردم مجبور می شن اشغال ببین الان حکایت ماست حوصلم سر می ره می رم نگاه می کنم اصلا با منطق کاری ندارم 😅 اگه مقایسه کنیم حتی با سینماییها و سریال قدیمی که واقعا داغونه مثلا ساختمان پزشکان شمعدونی هفت سنگ....  ولی هدف یکمی از ملال زندگی کم کردنه بین سریال های الان جالبه تره

مگه چه جوریه؟

یه پدربزرگ نوه اش رو میاره ریس شرکتش میکنه و خرپوله و نوه بابا نداره و دربه دربوده 🤣🤣🤣😅

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
پسره چقدزودرفت سمتشون و عاشق دخترشون شد🤣

منم بودم سریع میرفتم سمت پول و دختر خوشکل و مرفه بی درد

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
درباره چیه؟

یه دختره کارگر خونه پسر پولدارس

بعد پسره تو قمار میبازه و طرف مقابلش که باهاش قمار میکرد به جای اینکه زمین پسره رو بگیره ازش میخواد که به دختره  تجاوز کنه

پسره هم از مجبوری کلی عرق میخوره و ...

بعد واسه اینکه پسره اعدام نشه مجبورن با هم ازدواج کنن

یه دختره کارگر خونه پسر پولدارسبعد پسره تو قمار میبازه و طرف مقابلش که باهاش قمار میکرد به جای اینکه ...

وایی از اینا خوشم نمیاد😐

از هیچی نترس چون ما خدا رو داریم

درباره چیه؟غمگینه؟

پسر باباش اعدام شده  سر مواد با مادرش زندگی میکنه 

یهو سروکله بابا بزرگش پیدا میشه که پولداره اینم از خانواده  پدری خبر نداشته 

اونم اینو مدیر میکنه ولی مامانه میگه رفت و آمد نباید کنی باعث اعدام بابات اینه و باباعه میخواسته با مادر ازدواج کنه پدربزرگه میندازتش بیرون و هیچ پولی نمیده 

حالا پسر عاشق دختر عمه اش شده میخواد بره خواستگاری دختر اوکیه پدربزرگه هم اوکیه مادره دختر پسره مخالفن