2777
2789

بچه ها من سه ساله ازدواج کردم قبل ازدواج یه دختری بودم از نظر لباس پوشیدن راحت بودم من بچه تهرانم و اونجا بزرگ شدم اومدم یه شهر دیگه تو روستا یکی از اقوام مادری منو با شوهرم آشنا کرد اینجا که زندگی مبکنم الان جزوی از شهر شده ولی افکار شوهرم هنوز پوسیدست و قدیمی چند بار تو نامزدی گفتم بریم مشاوره قبول نکرد تو عقد هم نیومد بریم تو نامزدی شوهرم گفت چادر باید بپوشی حالا خودش از پسرهای مجرد بدتر میگرده من گفتم نه دو سه هفته قهر بودیم و میخواستم بهم بزنم گفت پس مانتو تا زیر زانو بپوش شلوار جین کوتاه که مچ پات معلومه نپوش موهاتو بیرون نریز فلان کار نکن گفتم باشه الان تو این سه سال منو دیونه کرده آرایش میکنم می‌خوایم بریم بیرون اخلاقش عوض میشه هی نگاه می‌کنه تو آینه به خودش و سه ساعت جلو آینه مو درست می‌کنه و لفت میده با اینکه پوششم رو عوض کردم ولی میریم بیرون روسریم سرجاشه ولی هزار دفعه گیر میده شالت نیوفته دلم برای قلبم اصلا تنگ شده قبول کردم ولی بعد سه سال نمیتونم کنار بیام یا امروز رفتیم من یه شلوار بگ جین برداشتم گفتم یه شومیز بردارم برای بیرون بپوشم شروع کرد کوتاهه و تو مغازه آبروریزی جلو همه که شومبزه کوتاهه و هی من میگم شلوار گشاده ولی کوتاه نمیاد کلافه شدم گفتم بیا بریم نمی‌خوام اصلا خسته شدم بخدا فقط اینا نیست به همه چی کار داره گوشی میگیرم دستم گیر میده  خواهراش از همه بدتر میگردن فقط با من کار داره الان تو روستا هم پیشرفته شدن همین جا زناشون راحت میگردن و لباس می‌پوشن ولی شوهرم فقط گیر میده اصلا سرد شدم بهش و احساسی دیگه ندارم بهش خسته شدم 

باهاش حرف بزنی قانعش کن

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدا شو هیچم دیر نشده

میخوای تا اخر عمر بسوزی و بسازی؟ 

ولش کن این دیوونه رو

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

آدم عاقل از تهران پا میشه میاد روستا؟

همین دقیقا از شهر بری عروس روستا بشی خودش یعنی صد پله پایین تره پسره

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

حالا کاری به نوع رفتارهای متقابل شما و شوهرتون ندارم. ولی نوع گفتارتون که حجاب نداشتن رو تحت عنوان " ...

عزیزم من اصلا منظورم چیز دیگه هست به کی حجاب داره کی چجوریه کاری ندارم شوهر خودم رو گفتم