2777
2789
عنوان

ای کاش به حرفتون گوش میدادم

296 بازدید | 24 پست

سلام من همونیم که امروز قرار بود برم خونه نامزدم شخصا صحبت کنم 

اول باید بگم که خیلیاتون به من تهمت فیک بودن و اینا زدید، من حاضرم هر قسمی که میگید بخورم که فیک نیستم هر نوع فحشی بذارید اگه دروغ بگم اصن مگه مریضم شیش ساعت تایپ کنم

بهم میگفتین فیکم چون یه تاپیک گذاشتم آخه عزیزم نمی‌دونستم شما از همون روز اولی که عضو شدی ده صفحه تاپیک داشتی من کلا دو یا سه روزه کلا فک کنم عضو شدم 

خوب برگردیم سر اصل مطلب

همونطور که گفتم یه لباس یکم محجبه تر و رسمی تر پوشیدم با آرایش کم فقط یه کرم زدم و یکم رژ لب لایت و رفتم خونشون 

یکم نشستیم توی سکوت تا خواستم دهنمو باز کنم یهو مادرش توپید بهم که من واسه پسرم آرزو دارم پاتو از زندگیمون بکش بیرون برو با هم نوع خودت ازدواج کن نمیدونم برای ما انگه پسرمون  که این همه زحمتشو کشیدیم به اینجا رسوندیمش با یه مطلقه ازدواج کنه و اینا 

من بهش گفتم حق دارید مادرین ولی خواهش میکنم یذره بیشتر با من آشنا بشین شاید اونقدر هم آدم بدی نبودم ولی گفتش که همین الانم تو این خونه رات دادم بخاطر این بود که پسرم ازم خواهش کرد لطفا بفرما بیرون 

فکر میکردم تحقیر شم ولی نه دیگه انقد باهام بد برخورد کنه الان دوس پسرمم بهم توپیده که من بهت گفتم ولش کن خودت گیر دادی 

حالم خیلی بده توروخدا کمکم کنید نمیدونم چیکار کنم

نمیتونم ولش کنم و از طرفی احساس گناه میکنم

خودم میدونم اشتباه کردم خواهشا راهکار بدید 

هر سرکوفتی هم خواستید بزنید دلتون سبک شه

سلام خب چرا ولش نمیکنی شما که یه شکست داشتی باید تجربه داشته باشی که

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام این بارم شکست بخورم خوب

خودت میدونی ولی حیف عمرت نیست؟ 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

خود پسره چرا واکنشی نشون نمیده؟ 

ازونا نیست اخرش بگه ببخشید مادرم اجازه نمیده ازدواج کنیم بزنه زیره همه چی؟ 

چون دفعه پیش کوتاهی کردی دلیل براین نیست اینو انقدر بچسبی

بازم شرایطتتو نمیدونم در جریان تاپیکات نبودم. 

خیلی خودت و سبک میکتی . حتما باید یه بچه رو بعدا بدبخت کنی ؟ الان بهم بزن . والا دوباره کارت به طلاق ...

با پسره مشکلی ندارم اصلا هیچ دعوا و جر و بحثی تا حالا نداشتیم 

خودشم اونطوری نیست که به خانوادش وابسته باشه

من خانوادم ازم دست کشیدن 

نمیخوام اونور رو هم از دست بدم

کاری برای زندگیت نمیتونی بکنی؟  حرفه ای کاری؟ 

خب اینجوری که من خوندم چون تاپیک های قبلت ندیدم خودش و مادرش تحقیرت کردن خب نمیخوانت اینجوری فقط خودت کوچیک میکنی 

شاید خدا یه ادم بهتر سر راهت قرار بده 

خود پسره چرا واکنشی نشون نمیده؟ ازونا نیست اخرش بگه ببخشید مادرم اجازه نمیده ازدواج کنیم بزنه زیره ه ...

پسره به من گفته خانوادمو ولش کن اصن وابسته نیست

من نمیخوام اینطوری 

چون سر قضیه طلاقم خانوادم دیگه کلا منو دست کشیدن 

کلا تو ایل و تبار ما هر کثافت کاری ای کنی باز اوکیه ولی طلاق خط قرمزه

نمیخوام اینور رو هم از دست بدم

کاری برای زندگیت نمیتونی بکنی؟ حرفه ای کاری؟ خب اینجوری که من خوندم چون تاپیک های قبلت ندیدم خودش و ...

خودش خیلی منو میخواد 

پیشنهاد داده خودمون بریم عقد کنیم من خونمو بفروشم با پولش هر چی خواستم بخرم به عنوان جهیزیه ببرم خونش 

من نمیخوام هر دو طرف از دست برن

خلاصه زندگیه دیگه 

یه اختلاف نظری پیش اومد هیچکسو ندارم دیگه

خودش خیلی منو میخواد پیشنهاد داده خودمون بریم عقد کنیم من خونمو بفروشم با پولش هر چی خواستم بخرم به ...

میفهمم انشالله خدا خودش کمکت کنه

پسره به من گفته خانوادمو ولش کن اصن وابسته نیستمن نمیخوام اینطوری چون سر قضیه طلاقم خانوادم دیگه کلا ...

اسی من شایدازتوکوچیکترم ولی مشکلاتی کشیدم ک بیشترازسنم بوده 

این پسرالان میگه خونوادم مهم نیستن بله ک دادی میشی هوی مادرش انقدپسرمادرش عذابت مبدن ک فرارروبه قرارترجیح میدی اون موقع میگی کاش زمان ب عقب برگرده ازدواج بارابطه دوستی زمین تااسمون فرق داره پسرالان میگه فقط تورفتی زیریه سقف مادرش کاری میکنه ک پسرش سمتش بره وقتی ک رفت پسرش روازت سردمیکنه خواهش میکنم برودنبال یه ادمی ک مث خودت باشه بی کس ببخشیدک میگم اینوادم بی کس نفسش ب نفس توبندمیشه توک صبوری کردی همه چیزوبه جون خریدی خواهش میکنم اینسری اشتباه نکن اگ ابنسری ی ادم اشتباه روانتخاب کنی تودیگ نمیتونی بگی اشتباه کردم چون ادم میتونه توهرمسئله ای یکباراشتباه کنه اون دیگ انتخاب عقل خودت بوده خواهش میکنم تجدیده نظرکن