2777
2789
عنوان

ورق زندگیم برگشت

134 بازدید | 11 پست

امشب این رازامو که زندگی خودمو جوری تغییر داد که وقتی به دو سال پیشم فکر میکنم باورم نمیشه که الان تو این نقطه ام و وقتی به پنج سال پیشم فکر میکنم انگار اون یه آدم دیگه بود و جوری زندگیم تغییر کرده که درباره اون زندگی گذشتم اگه به کسی بگم اصلا باور نمیکنه.
واقعا ورق زندگیم برگشت و اینجا حتی اگه یک نفر این پست رو ببینه و زندگیش از این رو به اون رو بشه برام کافیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا آدم مذهبی نیستم ولی یبار اومدن نی نی سایت و سرچ میکردم درباره راه های تغییر زندگی و اینا که تو اکثر این پستا یه چیز مشترک بود اونم نماز شب بود.معجزه هایی که میخوندم از این نماز گرفتن و اینکه میگفتن هر موقع می‌خونیم پول و برکت زیاد میشه تو زندگیمون.همین منو تشویق کرد شروع کنم به خوندن.من نمازای روزانه عادی رو اصلا نمیخوندم ولی این نمازو شروع کردم.واقعا سخت بود قبل اذان صبح بیدار بشم و یازده تا رکعت بخونم ولی انقدر دلم میخواست زندگیم تغییر کنه که همین منو بیدار میکرد. از زمانی که شروع کردم به خوندن نماز شب زندگیم واقعا از این رو به اون رو شد.و جالب اینه که من مثلا بیست روز میخوندم بعد یهو یه تغییر عالی خدا پیش می‌آورد.دوباره یکسال هیچی نمیخوندم.سال بعد که دوباره یه تغییری میخواستم میخوندم دوباره یه تغییر بزرگ خدا رقم میزد.یعنی میخوام بگم این تغییرا رو من در حالی دیدم که خیلیییی پراکنده نماز شب رو میخوندم یعنی حدودا سالی بیست روز.ولی من یازده رکعتشو میخوندم با خودم میگفتم حالا که قراره بخونم کامل میخونم که نتیجه خفن ببینم.

تو این مدت محل زندگیم عوض شد و جایی رفتم که دقیقا میخواستم.کلی طلا هدیه گرفتم.حتی صورتم تغییر کرده واقعا میگن که روح آدم رو ظاهرش تأثیر میذاره...

واقعا همینطوره حس میکنم این نماز روحمو پاک و نورانی کرده و صورتم هم تغییر کرده.یکی از دوستام که بعد دو هفته ک نماز شب میخوندم منو دید گفت خوشگل شدی چی کار کردی.فکر می‌کرد فیلر یا جوانساز زدم ولی نمیخوام بهش بگم.ولی حقیقت این بود که من نماز خوندنو نمیخواستم به کسی بگم چون راحت نبودم کسی بدونه من نماز شب میخونم.

خدا رو واقعا شاکرم چون حسابم پر برکت شده بود لباس تفریح خرید همیشه پول میاد واقعا عجیب برکت اومد به زندگیم.

البته واسه برکت و پول من در کنار نماز شب سوره واقعه رو هم شبا میخوندم اینو هم تو نی نی سایت یاد گرفتم.

خواستم بگم من آدم مذهبی نیستم من بیرون شال سرم نمیکنم سفر خارج از کشور با نیم تنه بیکینی میرم ساحل‌.اما سعی میکنم آدم خوبی باشم و کارما ی مثبت بسازم و غیبت نکنم و خوب باشم.

اما همین نی نی سایت و تاپیکایی که درباره نماز شب و سوره واقعه خوندم باعث شدن که با همین نماز واقعا خدا زندگیمو بسازه و فهمیدم چقدر ارج و مرتبه این نماز پیش خدا بالاست که بدون اینکه نمازای روزانمو بخونم فقط با همین خدا آدمو به مرتبه بالایی میبره.

خوشحالم که خوشبخت شدی 

ولی اصلا ربطی به این موضوع نداره 

کلا کسایی که زیاد اهل نماز و حجاب و در کل بگم اصول دین اسلام نیستن 

اگر یه لحطه یاد خدا هم بیوفتن و چیزی ازش بخوان خدا دو دستی تقدیمشون میکنه ولی اونایی که خیلی اهل نماز و اصول دین اسلام هستن اصلا خدا نمیبینتشون و محلشون نمیزاره اینو در چندین مورد دیدم 

خوشحالم که خوشبخت شدی ولی اصلا ربطی به این موضوع نداره کلا کسایی که زیاد اهل نماز و حجاب و در کل بگم ...

ممنون اگه حس خوبی از تاپیک گرفتی خوشحالم.

بنظرم کارای معنوی واسه آدم نباید تکراری بشه شاید رازش اینه که با کوچکترین کاری آدم فکر کنه حالا که من این کارو میکنم در صورتی ک میتونستم انجام ندم پس خدا برام خیلی خوب جبران میکنه.

ممنون اگه حس خوبی از تاپیک گرفتی خوشحالم.بنظرم کارای معنوی واسه آدم نباید تکراری بشه شاید رازش اینه ...

نمیدونم شایدم همینه علتش

من خودم نزدیک یک سال و و چند ماهه نماز و عبادت رو ترک کردم 

هیچ وقت تا حالا به هیچ کدوم از ارزوهام نرسیدم

نمیگم زندگی بدی دارم ولی به اون چیزا که خیلی خواستم و ذوقشو داشتم و آرزوش کردم نرسیدم 

چجوریه

نیت کن برای تمام کارماهایی که داری چه کارهای اجدادی چه کارهای عمدی یا سهوی مثلا چهل روز یه پرس غذا به نیازمند بدی.

و بهترین روش استغفار.

استغفار هفتاد بندی امام علی(ع) یا استغفار ۴۰۰ تایی امام صادق(ع) یا همون ذکر استغفر الله ربی و اتوبوس الیه چهارده هزار بار نیت کن بگو.