2777
2789

بچه ها سلام من چند تا بتای ۴۸ ساعته دادم و بتاها نرمال بالا میرن ، ولی لکه بینی دارم و تخمدان راستم مداوم درد میکنه در حد تیر کشیدن و گرفتگی، بنظرتون چقدر ممکنه خارج رحم باشه؟

اگه بتات خوبه احتمالش کمه بعدشم وقتی خونریزی داری سریع برو دکتر سونو شی شاید هماتوم باشه بهت دارو میده رفع میشه

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(میشه یه صلوات برای رسیدن به آرزوم بفرستی؟!)✨بهش رسیدم و بیبی چکم مثبت شد👶🏻دوستت دارم عشقِ بی پایان من❤️خدایا شکرت فقط همین!

اخرین بار بتات چندبودع؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(میشه یه صلوات برای رسیدن به آرزوم بفرستی؟!)✨بهش رسیدم و بیبی چکم مثبت شد👶🏻دوستت دارم عشقِ بی پایان من❤️خدایا شکرت فقط همین!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با بتای ۹۶۰ سونو شدم و ندیدن گفت بازم بتا بده آخرین بتام ۱۸۴۷ بود

خب بتات ک ۱۸۴۷ شد رفتی سونو ندیدن؟یا قبلش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قبلش دیگه

خب اون موقع مشخص نبوده منم با بتای ۳۹۶ رفتم مشخص نبود شد ۲۷۶۰ مشخص شد کیسه

چون درد داشتم رفتم ک مطمعن شم داخله البته لکه بینی نداشتم الان که بتات اومده بالا برو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درد تخمدان داشتی؟ ینی یه طرف درد میکرد؟

اره سمت چپم

بعد شونه هامم خیلی درد میکرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40