دلبرخدا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 1454 عنوان 🔴برای کنکور چ کلاسی ثبت نام کنم قلم چی یا چیز هاس دیگ 62 بازدید | 8 پست قیمت مناسب هم باشه عاشق امام حسین♥️🫀 1404/05/31 | 19:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبرخدا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 1454 یعنی هزینه ای نمیدادم آنلاین امتحان میدادمم بورسیه ابجیه منم هست خوبه ؟ کتاب و مشاوره هم میدن؟اگ بورسیه کنیم یا پولی باهم فرق دارن یا بورسیه مثل پولیع عاشق امام حسین♥️🫀
aradlove عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 7678 بورسیه ابجیه منم هست خوبه ؟ کتاب و مشاوره هم میدن؟اگ بورسیه کنیم یا پولی باهم فرق دارن یا بورسیه مثل ... نه باو فرقی من نمیکنه ۳ سال پیش بورسیه بودم مشاوره داشت کتاب میفرستادن بهممم رایگان فقط حضوری نبود آنلاین باید امتحان میدادی تقلب داخلشمم خیلی زیاد فکر کن پاسخنامه گذاشته بودن میتونستی بری آزمون بدی😐😑😑😑
دلبرخدا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 1454 نه باو فرقی من نمیکنه ۳ سال پیش بورسیه بودم مشاوره داشت کتاب میفرستادن بهممم رایگان فقط حضوری نبو ... واییی الان من یازدهم بنظرت چیکار کنم الان همه کلاس کنکور میرن من گیج شدم نمیدونم چیکار کنم عاشق امام حسین♥️🫀