2777
2789
عنوان

کنکور چهارصدوپنج🙂💔

127 بازدید | 17 پست

میدونم الان خیلییییی از بقیه عقبم

میدونم دو ماه طلاییمو بخاطر یه پسر از دست دادم

ولی از الان بخوام میشه نه؟🥲

بچه ها میخوام ولی استرس دارم چون از بقیه عقبم

مشاور دارم کلاس دارم ولی همش تو فکر اون پسر لعنتیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                    

خواهرانه بهت میگم خیلی پشیمون میشی گوشیتو چک نکن بزار بیرون برو تو اتاق درستو بخون اصلا دیر نیست اصلااا بشرطب ک از این ب بعد درست بخونی 

ی چیزی بهت میگم شاید بخندی ولی جواب میده ی کش ببند ب دستت هروخ حواست پرت شد بکشش ک دردت بگیره حواست میاد سر جاش .. و چیز دیگم هرچی تو ذهنته بنویس روکاغذ و کاغذو پاره کن بنداز دور خیلی تاثیر داره