2777
2789

خودشون نمیزنن راحت ازش بخواین چرا باید پول نده بهتون و سکوت کنین

واقعا شدهری که بزاره خانوم دغدغه پول داشته باشه بیشعورههه

لایک نکن خواهر منننن  

دختر عمو دارم 

شوهرش هیچی نمی‌ده بهش حتی میگه 

همش از من قرض می‌کنه 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر شوهر بیچاره هم نمیرسونه.. بعده 7 سال از این ماه قرار شد ماهی دو تومن از حقوقو من بردارم برای رسیدگی ب خودم.. از بس کم میاریم ک خودم حقوق نیومده بخشیدم بهش.. وقتی نمیرسونیم خب چاره چیه.. من دوتا رفیق تازگیا پیدا کردم بزرگترین دغدغم اینه حداقل یه لباس کم هزینه بتونم بخرم ک حداقل دو دست لباس درست حسابی داشته باشم پیششون..  چون جفتشونم برند پوشن و هی پز میدن..و هیچوقتم لباس تکراری نمیپوشن..  وفقط از خریدای لاکچریشون حرف میزنن.. 

خواهر شوهر بیچاره هم نمیرسونه.. بعده 7 سال از این ماه قرار شد ماهی دو تومن از حقوقو من بردارم برای ر ...

برای سلامت روانت هم که شده با اون دوتا قطع ارتباط کن فعلا 

God , I love you❤️

برای سلامت روانت هم که شده با اون دوتا قطع ارتباط کن فعلا

خودم توو دلم نیس ک باهاشون باشم..اهمیتی برام ندارن. فقط بخاطر بچم ک تنهاس و نیاز ب معاشرت داره مجبورم تحملشون کنم.. هرسری بیرون میریم با یه لباس جدیدی ک میخرن میان.. منم ک نمیتونم بخرم همش پز خریداشونو میدن.. از لباس زیر یه تومنی حرف میزنن تااا مانتو شلوارای برند فلان و برند بسان.. اصن باب هم نیسیم مجبورم فقط تحملشون کنم...

خودم توو دلم نیس ک باهاشون باشم..اهمیتی برام ندارن. فقط بخاطر بچم ک تنهاس و نیاز ب معاشرت داره مجبور ...

قطع ارتباط ک کنی آدمای جدیدتر میان تو زندگیت   ولی اگر باهاشون بمونی مجبوری دائم عذاب بکشی  هرچقدرم مهم نباشه تو ناخوداگاه ادم تاثیر میذاره 

God , I love you❤️