2777
2789

دوستم دستش شکسته بود تو تصادف دنبال پلاتین بود برای دستش ‌... که تو شهر ما داشتن و کارتش مشکل داشت ۱۱ میلیون از پول پلاتین پولشو گفت میتونی بدی دادم ... بهم گقت تا هفته دیگه برات واریز میکنم 

من دیشب بهش گفتم تصادف کردی سرت ضربه خورده  اخلاقت یکم تند تر شده زود عصبی میشی

دیشب  بعد حرفم بهم پیام داد گفت کی این پولو بفرستم برات 

من  سین کردم دیگه چیزی نگفتم چی بگم بهش در جواب این حرفش 

قاضی اصلی خداست💚

حرفت بد بوده و بدون در نظر گرفتن شرایطش

رفتارش متناسب با حرفت بوده

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها از پارتنرم پولو بگیرم یا نه ؟؟؟؟ روم نمیشه ازش بگیرم چون گفت من حضوری میام شهرتون برات ۵ برابر جبران میکنم و برات میزنم دو برابر پولی گه دادی 

الان میگم در جواب حرف دیشبش که گفت کی این پولو بفرستم برات چی بگم ؟؟؟

وضع مالیشونم خیلی خوبه

قاضی اصلی خداست💚

حرفت بد بوده و بدون در نظر گرفتن شرایطشرفتارش متناسب با حرفت بوده

خب عزیزم حرف بدی نزدم دیشب بهم پیام داد سلام خوبی 

منم گفتم خوبم جونم تو چطوری بهتر شدی 

گفت خوبم بعد همینطوری حرف زدیم بهش گفتم تو تصادف سرت ضربه خورده اخلاقت یکم تند تر شده جونم یهو عصبی میشی بعد گفت کی این پولو برات بفریستم من سین کردم چیزی نگفتم دیگه 

قاضی اصلی خداست💚

جدی

اول من فکر کردم دوستتون دختره

ولی بازم اینکه یهو وسط صحبت بگید به سرت ضربه خورده جالب نیس

😕

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸