2777
2789
عنوان

دید بعضی خونه ها همیشه تمیزه حتی کار خاصی نکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 28 پست

خونه ی ماهم همیشه ترکیده

و دلیل اصلیش همسرمه

لباساشو شوت میکنه همه جای خونه تی شرت و پیراهنه

زیر مبلا لیوانه

هرچیزیو یه گوشه ول میده

واقعا افسرده میشم خونه ی خواهرم با دو تا بچه مرتبه ولی خونه ی من همیشه بازار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم وقتی نوه ها نیستن خونمون مرتبه و تمیز 

وقتی که میان ماشالا ازبس شلوغن خونه رو تبدیل به بازار شام میکنن

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

بچه کوچیک داری؟ شایدم خودت نامرتبی

خودم خواهر می پاشونم. می خوام غذا درست کنم می پاشونم همه جا رو 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
خودم خواهر می پاشونم. می خوام غذا درست کنم می پاشونم همه جا رو

😂😂😂😂😂خو دیگه دنبال تغییر در خودت باش

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
خونه ی ماهم همیشه ترکیدهو دلیل اصلیش همسرمهلباساشو شوت میکنه همه جای خونه تی شرت و پیراهنهزیر مبلا ل ...

ببین اینکه همسر مرتب باشه خیلی توی مرتبی خونه تاثیر داره  

همسر من مرتبه شلخته نیس  مثلا چیزی میخوره ظرفشو میشوره   براهمین من کارخاصی ندارم برا مرتب کردن خونه   لازم نیس بیوفتم دنبالش هی تمیز کنم    بچه هم نداریم  ولی اگ داشتیم خودم حساسم روی نظم 

قلق خاصی داره که من بلد نیستم ؟

قلقش اینه که هر چیزی رو برداشتی سریع بزاری سرجاش مثلا موقع آشپزی ظرفی رو که توش موادتو خوردکردی ظرفشو نندازی تو سینک همون درجا بشور بزار تو آبچکون ظرفای هر وعده رو بعداز همون وعده بشور سریع گاز وکابینتا رو دستمال بکش اینجوری آشپزخونت همیشه مرتبه درمورد جارو هم اگه روزمین غذا میخورید حتما زیرسفره ای بنداز اگه بچه داری بهش یاد بده خوراکی رو درحال راه رفتن نخوره بلکه روهمون زیرانداز بشینه که بعد بتکونی همین کارای کوچیک باعث میشه خونه همیشه مرتب باشه 

ببین اینکه همسر مرتب باشه خیلی توی مرتبی خونه تاثیر داره همسر من مرتبه شلخته نیس مثلا چیزی میخوره ...

من که دیگه روانی شدم واقعا

همه جوره خوبه ولی این نامرتب بودنش واقعا خستم میکنه

سر نظافت ماشینش حساسه ها

ولی خونه نه

خب اول اینکه هرچی برمیداری بعدش سریییییع بزار سر جاش

اصلا نزار حتی دو دقیقه هم بمونه

مثلا شونه میکنی بعدش شونه رو بزار سر حاش یا کلیدا رو آویزون کن

بعدشم به اعضای خانواده بگو خودشون وسایلشونو جمع کنن و ریخت و پاش نکنن

مائده هستم🌷🌷🌷یه خواهر کوچیکتر دارم🌷🌷🌷یه برادر بزرگتر

خوب خیلی مسائل اهمیت داره. خونه های تمیز یا معمولا تنهایی زندگی میکنن و کس خاصی رفت و آمد نمیکنه، نامرتب کنه و خیلی هاشون چند روز یکبار غذا درست میکنن یا هم یکسره راه میرن تو خونه، خونه های نا مرتب معمولا 1 نفر باید جمع و جور کنه، آشپزی و... بقیه ریخت و پاش