2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی نگرانم و حالم بده

59 بازدید | 7 پست

همش تقصیر خودمه با کسی که قبلا انلاین مدتی میشناختیم همو و انلاین با هم صحبت میکردیم فقط از همه جا بلاکش کرده بودم ولی ایمیلمو پیدا کرده بود و مدتی باهاش صحبت میکردم حرفای کثیف و بد میزد اینو به خاستگارم نگفته بودم 

بعدش چند روز پیش یه کاری پیش اومد ایملمو دید …دید که با اون یارو صحبت میکردم خیلی خیلی ناراحت شد …میخاست رابطمونو تموم کنه کلی خاهش کردم که اشتباه کردم و اینا بعد اوکی شد برگشت ولی فکر کنم باهام سرد تر شده و دیگه اون اعتماد قبلیو نمیکنه میترسم تلافی کنه و خیانتی چیزی کنه 

خیلی حالم بده چیکار کنمش امروز همو ندیدیم گفت میخاد بره خونه دوستش همش میترسم اتفاق بدی بیفته 

همش تقصیر خودمه ….

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خیانت که شاخ دم نداره.به نامزدت خیانت کردی...همین اول راه.....حالا حالاها بهت اعتماد نمیکنه

وای 😭😭😭 نمیخاستم … من بد کاری کردم از خدا و اون طلب بخشش میخام ایشالله که منو ببخشن

وای 😭😭😭 نمیخاستم … من بد کاری کردم از خدا و اون طلب بخشش میخام ایشالله که منو ببخشن

مردا کلن خیلی دیر اعتماد میکنن....بنظرم همین اول راه بد دلش کردی....خدا که میبخشه...باید ببینی تصمیم نامزدت چیه...وقتی فهمید چیکار کرد؟

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
مردا کلن خیلی دیر اعتماد میکنن....بنظرم همین اول راه بد دلش کردی....خدا که میبخشه...باید ببینی تصمیم ...

هیچی گفت اعتماد ندارم بهت ولی بعدش با کلی خاهش و عذر خواهی برگشت گفت دلم نیومد ناراحت بمونی