2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اول بگم ک خیلیییی خوش میگذره .هزینه بالاست ولی واقعا میارزه خیلیی حال میده .بعد اینکه من بیسکوییت همراهم بود اصلا هیییچی نمیذارن ببری تو کمدت قبلش با دستگاه میگردن کیفت رو اگه خوراکی بود میگیرن ازت.بعدش میری میذاری تو کمد وسایلتو.لباستو عوض میکنی مایو میپوشی.مایوتو از خونه دزومدنی از زیر همون لباسات بپوش اونجا لباستو دراوردی مایو تنت باشه اذیت نشی.بعد همونطور ک گفتم هیییچ خوردنی نمیتونی ببری باید فقط از همونجا بخری.من پارسال بهار رفته بودم ارزونترین ساندویچش ۲۱۰ تومن بود.یه شیک هم خوردم ۱۰۰ تومن .امسال خب گرونترع 

خودش رستوران و کافه همه جی داره چیزی نباید. ببری داخل بهداشتشم خوبه تمیزه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
هواش خوبه خنکه،میتونی چیزی ببری،بوفه هم داره،سرویس بهداشتیشم معمولا غروبا میبندن،بد نیست

عزیزم هیچی نمیتونی با خودت ببری بخدا😐من حتی یه بیسکوییتم ازم گرفتن نداشتن ببرم 

ببین اول بگم ک خیلیییی خوش میگذره .هزینه بالاست ولی واقعا میارزه خیلیی حال میده .بعد اینکه من بیسکوی ...

بچه های هفت هشت ساله همه چی میتونن سوار شن ؟ بلیط رو میشه حضوری گرفت؟

بچه های هفت هشت ساله همه چی میتونن سوار شن ؟ بلیط رو میشه حضوری گرفت؟

بلیط رو خبر ندارم .چون ما اونموقع رفتنی دوستم از سایتش گرفته بود.اون داخل یه قسمت هم برای بچه ها هست .ولی  ۷ ۸ ساله ها رو هم شاید بذارن سوار بشن یه سری سرسره هارو .چون خواهرم اینا هم رفته بودن خواهرزادم سرسره ها رو سوار شده بود برا من تعریف میکرد.۷ سالش بود اون موقع