2777
2789
عنوان

بچه ها یه لحظه بیاین

31 بازدید | 9 پست

من یه گوشی A55 خریدم یک ماه پیش الان داشتم ازش استفاده میکردم یهو خاموش کرد و روی قسمتی که گلگسی فلان ... که حین روشن شدن مونده چ خاکی بریزم به سرم ؟

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /:

چند دقیقه ست اینطوری مونده نترس یکم طول میکشه روشن شه

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

آپدیتش کردی؟ شاید برای بروزرسانی خاموش شده

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰ دقیقه

۱۰ دقیقه زیاده هیچ تغییری نکرده؟

نه الان خودم میکشم 😭😭

گوشی فروشی نزدیکت هست؟ الان سرد نشده

گوشی فروشی نزدیکت هست؟ الان سرد نشده

گارانتی داره  ولی مشکل اینه از من نیست از مامانمه من یه داشتم استفاده میکردم اینطوری شد هنوز نفهمیده ولی بفهمه کلی میخواد غر بزنه این گوشی خریده بود ولی ازش استفاده نمی کرد یه گوشی دیگه داره در صورتی که گوشی می‌خرن که استفاده کنن منم ازش استفاده کردم کلا هم ۱ ماه خریده 

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /:

گارانتی داره ولی مشکل اینه از من نیست از مامانمه من یه داشتم استفاده میکردم اینطوری شد هنوز نفهمیده ...

نترس ایشالا چیزی نیست ببر به گوشی فروش یه نشون بده