2777
2789

یه شب با دوستام داشتیم پیاده روی میکردیم. سه نفربودیم من وسط بودم. یه ماشینیه اومد چندتا پسر بودن هی چرت و پرت میگفتن و مسخره بازی. یکیشون گفت اولیه چه ناز و ادا داره 

دوستش گفت ولی وسطیه از همشون خوشگل تره😂

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم ....مارا به سخت جانی خود این گمان نبود🌼🌼یه لیسانسه ی بیکار🌾

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشاالله ♥️ فکر کردم تازع میخوای عروس بشی 😁 میتونم بپرسم چرا گفتی بختت باید قشنگ باشه ؟!

ماشالله به شما گلم😘شوهرم به هیچ عنوان سر یه کار مدام نمیمونه باهزار  بدبختی به زور یه کار براش پیدا میکنیم اونم شاید به زور چند ماه بمونه دوباره این پروسه تکرار میشه

شوهرم همیشه میگه 

مادرشوهرمم خیلی ازم تعریف می‌کنه هرکیو میبینع از من میگه😐😂 

تو خیابون یا تو سالن و باشگاه هم میگن 

واقعا اعتماد به نفسم خیلی میره بالا🥹😂

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

عید امسال بهمراه مادرشوهرم آلبوم نگاه مکیردیم گفت تو ام خیلی خوشگل بودی و هستی

نمیدونم چرا خوشم اومد تا حالا نگفته بود

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بله از بچگی ،همین هفته ی پیش تو کربلا یه خانم عراقی با زبان خودشون گفت خیلی قشنگی ،ممنم تشکر کردم گفت از خدا باید تشکر کنی 

یه وقتایی به شوخی به خواهرم میگم خوشگل بودیم وقتی خوشگلی مد نبود ،اون موقع ها کسی که سفید و بور بود و لبای قرمز داشت خیلی به چشم میومد ،عمل و ارایشم نبود برای همینم تو مدرسه و دانشگاه همیشه جزء قشنگا بودم الان دیگه به لطف عمل و آرایش خداییش همه خوشگل شدن ولی ما همچنان نچرال 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!