2777
2789
وایییی مخصوصا دختر بچهاصلا تعریفایی که بچه ها میکنن>>> بقیه

آرهههه😍

دوستان هرکدوم کارتایپجزوه نویسیتبدیل عکس  به متنتبدیل ویس به متنپاورخلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅وردتحقیقارائهمقالهآزمون نهادخلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با  🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن
دقیقامن از دو نفر شنیدمیکی اومد پیشم و بهم گفت خیلی خوشگلییه نفر دیگه هم دیدم به من اشاره میکرد و به ...

😅😅

فقط اون که گفت کجاش خوشگله چه آدمی بوده 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای خدا از اینکه بهم میگن چقدر چشات خوشگله

دیشب خب یکی گفت چطور موقع غذا خوردن هم قشنگی دیگه غذا کوفتم شد رفتم کنار ولی اون باز اومد کنارم نشست حتی دستشم چند بار زد بهم هعی من فاصله میگرفتم

زیاد میگن البته خیلی لطف دارن

در کل چیزی که در طی سال ها فهمیدم اینکه تیپ محجبه و قشنگ زدن (بدون تجملات و...)

آدم معتقد و مذهبی رو زیباتر می‌کنه 

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

هیچ وقت، اتفاقا برعکسش رو زیاد شنیدم

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…