2777
2789
عنوان

بیاید بین من و همسرم قضاوت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما امروز خونه مادرم بودیم. و من داشتم لیست مهمونای عروسی می‌نوشتم برای کارت ...

بعد خانواده شوهر خواهرم خیلی خوبن و کلا ما و خواهرم ازشون بدی ندیدیم 

منم اسم پدر و مادر و برادرش و نوشتم. ولی از همسرم هیچ کس ننوشتم. چون دوست ندارم ببینمتون و بیان خبر کشی کنند

حالا شوهرم ناراحته میگه به من بی احترامی شده 

ولی کار شما قشنگ نیست روتو برمی گردونیوقتی همسرتون ارتباط دارهخودتو خراب نکن

تا حالا حقتو کسی خورده اون پول به ما هم می‌رسید به نظر من کار همسرم درست نیست که حقش اینقدر راحت گذشت حق بچه هاش

تا حالا حقتو کسی خورده اون پول به ما هم می‌رسید به نظر من کار همسرم درست نیست که حقش اینقدر راحت گذش ...

خب عزیزم خونه پدریو که نفروختن هنوز اگه بخواد بفروشه حق همسرتون هم داده میشه 

تا حالا حقتو کسی خورده اون پول به ما هم می‌رسید به نظر من کار همسرم درست نیست که حقش اینقدر راحت گذش ...

بله حقم ۵ساله داره خورده میشه عزیزم

دست برادرمه

خودشم باما قهره

ولی من بی احترامی نکردم بهش

حتی شکایتم نکردم

خونه هم نداریم

درصورتی که با سهمم میتونم بخرم

چکار کنم؟دشمن که نیستیم

به احترام همسرت کارت بده

میتونی دیر بدی که نتونن بیان

بهت حق میدم ماهم پدرم بیکار بود نمیتونه کار کنه ولی پدر ارثشو داد برادراش تا ۱۰ سال خوردن و بردن آخرش من و برادرام بیچاره شدیم با بدبختی زمین  ازشون گرفت خیلی بد مرد خونه فکر زن و بچه اش نباشه فکر دیگران باشه 

ما امروز خونه مادرم بودیم. و من داشتم لیست مهمونای عروسی می‌نوشتم برای کارت ...بعد خانواده شوهر خواه ...

شوهرتون حق داشتن و بنظرم تا اینجا فقط شوهرتون حق داشتن چون ارث بهتون ندادن معنی نمیشه یکی خوب باشه یکی بد و اینک این موصوع به شوهر و برادراش مربوط میشه اگه پدرشوهدتونم میخاستن یه وسیتنامه مینوشتن یا میگفتن 

بعدش الان کسی هست ک خبر کشی نکنه عروسیه خبر کشی نمیخاد همه بعدا درباره عروسی خوبو بدو میگن نمیتونی دهنشونو ببندی اصلا کار خوبی نکردی بنظرم تو فقط داری خودتو بد نشون میدی همین 

خب اونا نشستن پای نمیشن مگه اینکه برادر شوهر من بمیره بچها شد بخوان تقسیم ارث کنند

خب تقصیر همسرته مثلا میتونه به برادرش بگه من میخوام خونه بخرم بیا خونه پدریو بزاریم واسه فروش من حقمو میخوام  شما بجای رو برگردوندن از برادرشوهر باید با شوهرت حرف بزنی